Referandumda HAYIR diye köye hizmet gitmiyor!

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Gebze’nin en kalabalık köyü olmasına rağmen doğalgaz, sağlık ocağı olmayan ve alt yapı sorunlarıyla mücadele eden P...

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Gebze’nin en kalabalık köyü olmasına rağmen doğalgaz, sağlık ocağı olmayan ve alt yapı sorunlarıyla mücadele eden Pelitli Köyü’nün sorunlarını İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sordu.

 

DOĞALGAZ YOK – SAĞLIK OCAĞI YOK – ALT YAPI SORUNLU

Gebze’nin en yakın köy/mahallesi olan, buna rağmen alt yapı sorunlarıyla boğuşan, doğalgazı halen daha bulunmayan ve sağlık ocağı eksik olan Pelitli Köyü/Mahallesinin sorunlarını meclise taşıyan TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, köyün sorunlarını dile getirdi. İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye yazılı soru önergesi sunan Milletvekili Hürriyet, “Pelitli (Köyü) Mahallesi, “İlçe merkezine en yakın, en kalabalık, sanayi bölgelerine en yakın mahallesi olmasına ve Gebze ilçe Mezarlığının bulunduğu mahalle olmasına rağmen hizmet aşamasında en sorunlu mahallelerinden biridir” dedi.

 

İNSANLARI MAĞDUR ETMEYE HAKKINIZ YOK!

Açıklamasına devam eden CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, “Tüm civar mahallelerde doğalgaz olmasına rağmen Pelitli Mahallesinde yoktur. Sağlık ocağı ve eczane bulunmamaktadır. Pelitli Mahallesi sakinlerinin spor sahası yoktur. Pelitli Mahallesinde alt yapı imar planlama çalışmaları tamamlanmamıştır. Pelitli Mahallesine yakın Balçık, Mollafenari, Cumaköy, Denizli mahallelerinde doğalgaz mevcuttur. Alt yapılar tamamlanmış ve üst yapılara geçilmiştir. Spor sahaları kurulmuş ve hizmet veren sağlık ocakları da mevcuttur. AKP, ancak bir yerleşim yerini siyaseten cezalandırılmak istendiğinde bu kadar hizmetten mahrum bırakır.  Burada yaşayan insanlarımızı mağdur etmeye AKP’nin hakkı yoktur” açıklamasında bulundu.  

 

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in iki bakana yönelttiği sorular

1.      Kendisine yakın diğer köy/mahallelerde sağlık ocağı, doğalgaz, spor alanları gibi hizmetlerin gitmesine rağmen Gebze ilçesi Pelitli Mahallesi bu hizmetlerden neden mahrum bırakılmıştır?

2.      Pelitli Mahallesine yapılacak olan yatırım ve hizmetlerinin kalkınma planları programlanmış mıdır?

3.      Pelitli Mahallesine doğalgaz, sağlık ocağı ve spor alanlarının ne zaman yapılacağı konusunda bir planlama mevcut mudur?

#

21 Tem 2017 - 14:10 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

metin - işte adalet yürüyüşü bunun için yapılmış olabilir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 14:10