REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Mübarek Üçaylar’ın başladığı ilk günlerin en bereketli kandili , bu akşam Regaip kandili olarak kutlanacak. İzmit İlçe Müftülü’nü vekalet eden Fevziye...

Mübarek Üçaylar’ın başladığı ilk günlerin en bereketli kandili , bu akşam Regaip kandili olarak kutlanacak. İzmit İlçe Müftülü’nü vekalet eden Fevziye Camii İmam’ı Selim Aktağ, bugün akşam namazı ile yatsı namazı arasında Fevziye Camii’nde kandil programı gerçekleştirdiği , İl müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nun da bu programa katılacağını açıkladı.
Regaip kandili sebebiyle İzmit İmam Hatip Lisesi bahçesinde de saat 20.30’da “rahmet iklimine rağbet” programı düzenlenecek.Bütün Kocaelililerin halkının mübarek kandilini tebrik ederiz.

#

24 May 2012 - 10:57 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.