Rektör Hülagü, Semahat Aracı Tıbbi Bakım Merkezi’ndeydi

YAŞLIM BAKIM EVLERİNDEN  FARKLI Klasik anlamdaki yaşlı bakım evi anlayışından farklı planlanan ve tıbbi desteğe ihtiyacı olan, evde bakılması mümkün...

YAŞLIM BAKIM EVLERİNDEN  FARKLI

Klasik anlamdaki yaşlı bakım evi anlayışından farklı planlanan ve tıbbi desteğe ihtiyacı olan, evde bakılması mümkün olmayan demans hastası yaşlıların bakımının sağlanacağı merkezin durumu ile ilgili yapılan incelemede Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Efendi, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erbil Dursun da hazır bulundu.

 

SEMAHAT ARACI’NIN İSMİ YAŞATILACAK

Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Yapı İşleri Daire Başkanı Hasan Endeş’den inşaatın son durumu ile ilgili bilgiler aldı. Türkiye'de bir ilk olacak ve örnek teşkil edecek olan merkezde 180 yatak, rehabilitasyon ve muayene, fizik tedavi ve rehabilitasyon havuzu, dinlenme, doktor-hemşire odaları, mekanik ve elektrik merkezleri, sosyal alanlar bulunacak. Merkez Koruma Şirketler Grubu sahibi işadamı İbrahim Aracı, Şükrü Kemal Aracı, K. Zümran Aracı ve Ayşe Aracı'nın anneleri merhum Semahat Aracı'nın ismini taşıyacak.

#

21 Oca 2017 - 12:26 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.