Rize Valisi Ersin Yazıcı’dan Güzeloğlu'na ziyaret

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun önceki gün önemli misafirleri vardı. Uzun yıllar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter olarak göre...

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun önceki gün önemli misafirleri vardı. Uzun yıllar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter olarak görev yapan, ancak daha sonra çıkan kararname ile Rize’ye vali olarak atanan Ersin Yazıcı, önceki gün Vali Güzeloğlu ile, yeni hizmet binasındaki makamında bir araya geldi.

 

DEFTERİ İMZALADI

Rize Valisi Ersin Yazıcı ile makamında bir süre sohbet eden Güzeloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür etti. Konuk Vali Yazıcı ise yapılan sohbetin ardından Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Öte yandan geçtiğimiz ay yapılan genel seçimlerinde AKP’den Kocaeli milletvekili seçilen Mehmet Akif Yılmaz da, Vali Güzeloğlu ile bir araya geldi. Kentin sorunlarının gündeme geldiği buluşma sonunda Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AKP Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılar diledi.

#

04 Tem 2015 - 14:16 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.