S.M. Mali Müşavir Yücel Nazlı‘dan meslektaşlarına tebrik ziyareti

Meslekte Birlik Derneği Başkanlığına seçilen Muhammet Turan’a başarılar diledi. Ayrıca Kurucu başkanı Remzi Eşsiz ve diğer meslek mensubu arkadaşları...

Meslekte Birlik Derneği Başkanlığına seçilen Muhammet Turan’a başarılar diledi. Ayrıca Kurucu başkanı Remzi Eşsiz ve diğer meslek mensubu arkadaşları ile mesleki konularda bilgi alış verişinde bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Yücel Nazlı, aynı zamanda Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı işbirliği ile eğitim semineri ve ruhsat dağıtım törenine katılarak,“Kayıt Dışı Ekonomi ile Mücadele” isimli semineri takip etti. Gerçekleştirilen sunumda Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun konuşmasında 2015 itibariyle e-tebliğ ve e-yoklama sistemlerinin başladığını. Vergi Dairesi Grup Müdürleri Mustafa Küçükbalkaya ve Halil İbrahim Temiz sunumları ile devam etti.

Aynı zamanda Yücel Nazlı: ruhsatlarını alan yeni meslek mensupları  Süleyman Yalçın, Mehmet Eğrekçi, Mehmet Güner, Hıfsı Bölük, Şengül Capgulaş ve Gökhan Aktaş’a  Yücel  Nazlı, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun  yeni meslek mensuplarına ruhsatları alanların başarıların devamını diledi.. 

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun burada yaptığı açıklamada “e-Tebliğ ve e-Yoklama 2015 yılı itibariyle faaliyete geçecek.  e-Tebliğ meclise sunulan torba yasayla kabul edildi. Bu durum iş yükümüzü almaktaydı. Sunulan kanun teklifinde vergi usul kanuna eklenen maddeyle önü açıldı. Bu bizim için önemli. Vergi idaresini hızlandıracağını düşünüyoruz. e-Yoklama da 2014’den itibaren pilot uygulama başlamıştır. e-yoklama tabletler vasıtasıyla yapabilmekteydik ancak tutulan yoklamaların hukuki bir değer kazanması için imzayla ilgili sıkıntılar vardı. Hukuki alt yapısı olması için yasalaşması halinde artık kağıt ortamından e-yoklamaya geçmiş olacağız. Bu da gelir idaresinin elini güçlendirecektir” dedi.

#

11 Mar 2015 - 09:12 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.