Saadet’ten ata sporuna tam destek

HEPİMİZ BİRİZ Gençlik Kolları Başkanı Recep Küçükateş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: Hicri Takvim’in sekizinci ayı olan Şa...

HEPİMİZ BİRİZ

Gençlik Kolları Başkanı Recep Küçükateş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: Hicri Takvim’in sekizinci ayı olan Şaban ayı, yani Peygamber Efendimizin ayı olan bu mübarek ayda, Peygamber Efendimizin güreş sünnetini yerine getiren Gölcük Belediyesi Güreş sporcularını can-ı gönülden tebrik eder, yapacakları müsabakalarda başarılı olmalarını Cenabı Allah’tan niyaz ederim. Biz dinleri dilleri renkleri aynı olan ilçenin gençleriyiz. Bizi düşüncelerimiz, siyasi görüşlerimiz ayıramaz.

 

HER ELİ SIKACAĞIZ

İnşallah Saadet Partisi Gölcük Gençlik Kolları olarak Allah’ın izniyle her eli sıkıp, her gönülde yuva yapmaya karar verdik. Bunun startını Gölcük Belediyesi Güreş Takımını ziyaret ederek verdik. Bir ve beraber olursak, güzel ülkemizde güzel güzel yaşarız. Tekrar tekrar Gölcük Belediyesi Güreş Takımımıza başarılar diler, her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ederiz. Bundan sonraki programlarımızda inşallah bütün gençlere ulaşıp kardeşliğimizi pekiştireceğiz.

#

26 May 2017 - 14:23 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.