Şaban Aydın: Siyasilerle el birliği yaparak ilçemizi ileriye götüreceğiz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AKP Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Aydın’ı makamında ağırladı. Başkan Baran zi...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AKP Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Aydın’ı makamında ağırladı. Başkan Baran ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Körfez için önemli hizmetlere teşkilat olarak birlikte imza attıklarını ve Körfez’in AKP kurulduktan sonra önemli hizmetlerle tanıştığını görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkanı Osman Badem, Belediye Başkanı İsmail Baran’a Körfez için yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

“HİZMETLER EKONOMİYE KATKI SAĞLADI”

İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Aydın ise sosyal donatı alanlarının, tesisleşmenin ve modern bir kent olma yolunda ilerlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek hizmetlerin Körfez’in çehresini değiştirdiğini ve ekonomisine katkı sağladığını ifade etti. Bazı projelerden bahseden Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfezimiz gerçekten Türkiye haritasında parmakla gösterilebilecek ender bir yer ve her şeyiyle bir cazibe merkezi. Yetkili makam olarak sizler gibi değerli siyasilerle el birliği ile ilçemizi daha ileriye nasıl götürürüz onun derdindeyiz” dedi.

#

04 Şub 2016 - 15:09 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.