Sağlık-Sen’den çifte kutlama

Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi, önceki gün MÜSİAD tesislerinde 16. kuruluş yıl dönümü ile yetkiyi kutladı. Kutlamaya siyasilerde katıldı.Memur-Sen Konfeder...

Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi, önceki gün MÜSİAD tesislerinde 16. kuruluş yıl dönümü ile yetkiyi kutladı. Kutlamaya siyasilerde katıldı.

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası(Sağlık-Sen) önceki akşam Kocaeli’deki 16’ıncı yıl dönümünü ve yetki belgesini MÜSİAD Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemekle kutladı. Yemeğe başka bir ildeki programı dolayısıyla Şube Başkanı Harun Yaşar Aliş geç katıldı. Bu nedenle yemeğin ev sahipliğini Şube Sekreteri Bilal Yavuz Demirkaya yaptı. Yemeğe BBP İl Başkanı Rıza Güven Usta, Sağlık İşçileri Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Bülent Gökmen, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ömer Türk ve sendika üyeleri katıldı.

4-B’LİLER KADROYA GEÇİRİLDİ
Açılış konuşmasını yapan Demirkaya, sendikanın 16. kuruluş yıl dönümü ve yetkiyi kutladı. Ardından kürsüye çıkan Mevzuat Sekreteri Öztürk Kupşen, “Müthiş kazanımlarımız oldu. Türkiye genelinde 135 bin, Kocaeli’de 2800 üyemiz bulunmakta. 4-B’liler isteğe bağlı olarak kadroya geçirildi. Çok doğru bir yoldayız. Emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu. Konuşma sonrasında Sağlık-Sen işyeri temsilcilerine plaket takdim edildi.

#

07 Haz 2011 - 16:41 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.