“Sağlıklı Bilgi Hareketi”ne Toyota ve Honda da katıldı

    İzmit Belediyesi’nin sosyal sorumluluk anlayışı ile yürüttüğü ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği “Sağlıklı Bilgi Har...

 

 

İzmit Belediyesi’nin sosyal sorumluluk anlayışı ile yürüttüğü ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği “Sağlıklı Bilgi Hareketi” projesi devam ediyor. İzmit genelinde hizmet veren pek çok firmanın katıldığı harekete son olarak Toyota ve Honda Yetkili servisleri de katıldı.

“DESTEK MEMNUNİYET VERİCİ”

Kurumların projeye duyduğu ilgi ve desteğin memnuniyet verici olduğunu dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “Sağlıklı Bilgi Hareketi kapsamında çalışan işçi kardeşlerimize proje hakkında bilgi veriyoruz. Sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam ve spor gibi konularda bilgi vermenin yanı sıra akraba evliliği ve çocuklarla iletişim gibi konular hakkında da kendilerini bilgilendiriyoruz. Bu projemiz büyük beğeni kazandı ve fayda sağladı” dedi.

HER YERDEYİZ

Sağlıklı Bilgi Hareketi projesi hakkında bilgi verdikten sonra Toyota ve Honda Yetkili servislerinden bilgi alan Başkan Doğan İzmit Belediyesi tarafından yapılan hizmetler hakkında kısaca bilgi verdi. Başkan Doğan belediyeciliğin masa başında değil sahada yapıldığını dile getirerek “Eski yönetim anlayışı ile şehir yönetmek mümkün değil. Yeni nesil belediyecilik İzmit’in hakkıdır. İnsanın olduğu her yerde biz varız yeni nesil belediyecilik anlayışımız budur” dedi.

#

27 Şub 2014 - 12:57 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.