Sağlıklı yaşamı resimlerle anlattılar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları’nda (KO-MEK) resim dalında eğitim gören kursiyerlerin katıldığı “Spor ve Sağlıklı Yaşa...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları’nda (KO-MEK) resim dalında eğitim gören kursiyerlerin katıldığı “Spor ve Sağlıklı Yaşam” konulu resim yarışmasında kazananlar belli oldu. 24 eserin yer aldığı yarışmanın ödül töreni 27 Mayıs Çarşamba günü KO-MEK Genel Sergisi’nde yapılacak.

 

KARA KALEM VE YAĞLI BOYA

Şehrin kültür ve sanat hayatına katkıda bulunan KO-MEK resim alanında farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleşen “Spor ve Sağlıklı Yaşam” temalı resim yarışması sonuçlandı. Kursiyerler eserlerinde yağlıboya ve kara kalem tekniklerini kullandı. Ayrıca kursiyerler eserlerini istedikleri ebatta yaptı.

 

JÜRİ SEÇİM YAPMAKTA ZORLANDI

Leyla Atakan KO-MEK kurs merkezi fuayesinde, yarışmaya katılan kursiyerlerin tabloları jüri tarafından değerlendirildi. Spor ve sağlıklı yaşam konusunda vatandaşları bilinçlendirmek, farkındalık sağlayabilmek için yapılan yarışmanın jürisi Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi İkramettin Karaman,7. Boru Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Yaşar Nigar İnanç ve Resim Öğretmeni Melis Yener’den oluştu. Jürinin seçim yapmakta bir hayli zorlandığı görüldü.

 

İLK ÜÇE GİRENLER BELLİ OLDU

Değerlendirme sonrasında KO-MEK Gündoğdu Kurs Merkezi’nden Sinan Buğdaycı’nın eseri birinciliğe, Mevlana Kurs Merkezi’nden Seniha Özçelik’in eseri ikinciliğe, Mimar Sinan Kurs Merkezi’nden Nazif Aka’nın eseri üçüncülüğe layık görüldü. Yarışmayı kazanan kursiyerlerden, birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet bilgisayar ve üçüncüye dijital fotoğraf makinesi ödül olarak verilecek.

#

01 Nis 2015 - 14:25 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.