“Sağlıkta devrim yaptık, eğitime rekor bütçe ayırdık”

AKP Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ali Okur, sağlıkta devrim yaptıklarını, eğitime rekor bütçe ayırdıklarını söyledi.AKP Kocaeli Milletvekili Adayl...

AKP Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ali Okur, sağlıkta devrim yaptıklarını, eğitime rekor bütçe ayırdıklarını söyledi.

AKP Kocaeli Milletvekili Adayları Mehmet Ali Okur ve Serkan Seyhan seçim çalışmasını Darıca temaslarıyla sürdürdü. AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İl yönetim kurulu üyesi Orhan Pala ve parti yöneticileriyle birlikte Sırasöğütler Mahallesi’nde esnaf ziyareti yapan Mehmet Ali Okur, dert ve sıkıntılarını paylaştığı esnaflara, partisinin 8.5 yılda yaptığı icraatları anlatıp destek istedi.

ESNAFLARA ZİYARET
Hükümetin esnaflarla ilgili yaptığı değişikliklerden söz eden Okur, prim oranlarının aşağıya çekildiğini, esnaf ve çiftçilerin bakmakla yükümlü olduğu kişilerinde bir ay sonra sağlık hizmeti aldığını söyledi. Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret eden Mehmet Ali Okur, oda yöneticileriyle sohbet edip, sorun ve sıkıntılarını dinledi. Gebze Minibüsçüler Odası Başkanı Şaban Ebik, yönetim kurulu ve minibüsçü esnafıyla sohbet yapan Okur ve Seyhan, AK Parti’nin 8.5 yıllık iktidarında iç ve dış politikada çok önemli adımların atıldığını, sağlıkta devrim yaptıklarını ve eğitime rekor bükçe ayırdıklarını söyledi.

#

16 May 2011 - 16:11 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.