Saha Komiserlerinden duygusal gece

Kocaelispor'un eski teknik adam ve futbolcularından Yalçın Kıldıran'ın ayağının ampüte edilmesi gecede gözleri doldurdu.   HEMEN HEMEN TÜM ÜYELER K...

Kocaelispor'un eski teknik adam ve futbolcularından Yalçın Kıldıran'ın ayağının ampüte edilmesi gecede gözleri doldurdu.

 

HEMEN HEMEN TÜM ÜYELER KATILDI

2002 yılında kurulan Kocaeli Saha Komiserleri Derneği'nin yemeğine 59 saha komiserinden mazeretliler ve maçta görevli olanlar dışındaki tüm üyeler katıldı. Geçirdiği iş kazası sonucu sağ ayağını kaybeden Yalçın Kıldıran'ın yarattığı şok üzüntü ve saha komiserlerinin gecesinde de gözleri doldurdu. Aileleri ile birlikte gecede yer alan saha komiserler Kıldıran'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

ÜZGÜN KARADAŞ KISA KONUŞTU

İlimiz sevilen spor adamlarından Saha Komiserleri Dernek Başkanı Süleyman Karadaş yaptığı konuşmada şunları söyledi. "Derneğimizin geleneksel hale gelen aile yemeğine hepiniz hoş geldiniz. 2014 sezonunu iyi bir şekilde geride bıraktık. Hepinizi bu anlamda kutluyorum. Saha komiserlerimiz içinde birbirini pek göremeyen arkadaşlarımız vardı. Bu geceyi hem kaynaşma hem de yılbaşı yemeği olarak da adlandırabiliriz. Bildiğiniz gibi Yalçın Kıldıran hocamız iş kazası geçirmişti ve ne yazık ki hocamız sağ ayağını kaybetti. Aldığımız bu haber bizi derinden üzmüştür. Kendisine acil şifalar diliyor ve bir an önce aramıza dönmesini arzuluyoruz. Hepinize gecemizi onurlandırdığınız için teşekkür ederim" şeklinde konuştu. AHMET AKAY

#

28 Ara 2014 - 13:57 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.