Sahil otoparkı kamera takibinde

      Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı sahil otoparkı her geçen gün daha çok vatandaş tarafından kullanılıyor. Şehir merkezine yakınlığı v...

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı sahil otoparkı her geçen gün daha çok vatandaş tarafından kullanılıyor. Şehir merkezine yakınlığı ve ağaçların oluşturduğu gölgeliğiyle parklanmayı cazip kılan sahil otoparkı şehrin en büyük açık otoparkı olma özelliğini taşıyor. Vatandaşlar şehir merkezinde işlerini görürken, otoparktaki araçlarını güvenlik kameraları koruyor.

 

28 YENİ KAMERA

3 bin 300 araç kapasiteli sahil otoparkına güvenlik amacıyla 28 yeni kamera yerleştirildi. Araçlarını otoparka park eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı asansörlü ve yürüyen merdivenli Mimar Sinan Köprüsü’nü kullanarak şehir merkezine 5 dakika içinde ulaşabiliyor.

#

06 Tem 2014 - 10:23 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.