Şahin Talus: ‘Esas olan davamızdır’ demeyi bildik

AKP Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus mahalle başkanları, muhtarlar ve istişare kurullarıyla ilçe binasında bir araya geldi. Açıklama yapan Dr. Ş...

AKP Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus mahalle başkanları, muhtarlar ve istişare kurullarıyla ilçe binasında bir araya geldi. Açıklama yapan Dr. Şahin Talus, “Ak Parti’nin 15. yılında bizler Ak Parti ailesi olarak eskisinden yenisine hep bir arada olmayı bildik. Esas olan koltuklar değil davamızdır demeyi bildik ve hep bir arada kalabildik. Her ailede olduğu gibi yeri geldi istemeden birbirimizi üzdük, yeri geldi üzüldük. Ama biz birbirimizi affedip bir arada kaldık” şeklinde konuştu.

 

“HEDEF TÜRKİYE”

Şahin Talus, “Bizler dava amacımızın ne olduğunu hiçbir zaman unutmadık. Bizler kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Dava arkadaşları olarak hedeflerimizi 2023, 2053 ve 2071 olarak belirledik. Günü birlik iktidarlık değil, ülkemizin daha mutlu yarınlara ulaşması için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Suriye’de yaşanan olayları görüyoruz. Hedef’in Türkiye olduğunu biliyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunları görüyoruz. Allah’ın izniyle bu günleri de atlatacağız. Katliamlara Türk milleti tarih boyunca göz yummadı ve üzerine düşeni yaptı, yapmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

#

18 Eki 2016 - 13:31 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.