Sait Özten de İlimtepe’de

Bir süredir başarılı futbolcu ile temas halinde olan İlimtepe, ilimiz amatörünün dikkat çeken futbolcusu ile her konuda anlaştı. Böylece Beratcan Altı...

Bir süredir başarılı futbolcu ile temas halinde olan İlimtepe, ilimiz amatörünün dikkat çeken futbolcusu ile her konuda anlaştı. Böylece Beratcan Altınova ve Burak Çekirdekci’den sonra, Sait Özten de İlimtepe’nin Ocak transferleri arasında yer aldı.

 

SAİT ÖZTEN KİMDİR..?

1991 İzmit doğumlu. Futbola 8 yaşında Şirinspor futbol okulunda başladı. 3 yıl sonra kentin alt yapı futbolunun marka ismi Hasan Karaosmanoğlu, Sait’i Kağıtspor’a getirdi. 3 yıl sonra Kocaelispor alt yapısında forma giymeye başladı. 2009 yılında Tavşanlı Linyitspor’a transfer olan Sait, sırası ile Gölcükspor, tekrar Linyit ve Kağıtspor, İstanbulspor, Geredespor, Başiskele Belediyespor, Yuvam İzmit ve Sapanca Akademi takımlarında forma giydi. Sait sezon öncesinde Nusretiyespor ile de temas halindeydi. Erdem ÖVÜÇ

#

21 Oca 2017 - 17:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.