Salih ve Dilek yaşamlarını birleştirdi

  MHP İlçe Sekreteri Salih Köktürk ile Kuruçeşme’de oturan Dilek Temel yeni yaşamlarına evet dedi Sevgi-Eşref çiftinin güzel kızı Dilek ile Melek...

 

MHP İlçe Sekreteri Salih Köktürk ile Kuruçeşme’de oturan Dilek Temel yeni yaşamlarına evet dedi

Sevgi-Eşref çiftinin güzel kızı Dilek ile Melek- Mehmet Köktürk çiftinin yakışıklı oğlu Salih’in düğünü Fuar İçinde bulunan Kuloğlu Restaurant’ta yapıldı. Akraba ve dostların büyük ilgi gösterdiği düğün törenine MHP MYK üyesi Saffet Sancaklı, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen katıldı. Birbirine çok yakışan ve ortak yaşama imza atan çift takı ve hediye yağmuruna tutuldu. Yeni evli çift düğün sonrası balayında Karadeniz turuna çıkacak ve Batum’u ziyaret edecek.

Dilek-Salih Köktürk çiftini kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

#

06 Haz 2014 - 12:09 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.