Salim Dervişoğlu Caddesine duble yol olacak

Kartepe ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Salim Dervişoğlu Caddesi, Karte...

Kartepe ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Salim Dervişoğlu Caddesi, Kartepe’ye kadar duble yol olacak. D-100’e alternatif olacak bu yol kentin ulaşımında önemli bir kolaylık sağlayacak” dedi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ak Parti SKM Başkanı Ali Koç, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda Başkan Karaosmanoğlu, “Kartepe’nin ulaşım noktasında önemli ihtiyaçlarını bu dönem karşılayacağız” şeklinde konuştu.

 

“İZMİT-KARTEPE ARASINA ALTERNATİF YOL”

İzmit- Kartepe arasında önemli bir alternatif yol olacak Salim Dervişoğlu caddesinin duble yol olmasıyla kentin önemli bir kazanım elde edeceğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Gücümüzü haktan ve halktan alıyoruz. Bu imanla hizmetlerimizi yaparak şehrimizin önünü açtık. Kocaeli 12 yıl önceki şehir değildir. İzmit’ten gelen Salim Dervişoğlu Caddesi’ndeki yol Kartepe için alternatif bir güzergâh olacak. Duble yol olarak kentimize büyük bir hizmet edecek. Üretim merkezi olan Kocaeli’yi her geçen gün daha iyi noktaya getiriyoruz. Sorumluluktan kaçmadan, ulaşımda karayollarıyla işbirliğine giderek, hizmet üretiyoruz” dedi.

 

ULAŞIMIN KESİNTİSİZ OLMASI İÇİN

Geçmiş yıllarda D-100 üzerinde onlarca ışık olduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu” Bunların çoğunu kaldırarak ulaşımı daha kesintisiz bir hale getirdik” dedi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “İlçemiz birçok ihtiyacını kendi içerisinde karşılayacak duruma gelmiştir. Kartepe kent merkezini de oluşturuyoruz. Bunu çok önemsiyorum.  Belediye hizmet binamız ve hükumet konağı gibi kamu binalarının çevreyle bütünleşmesini sağlayarak Kartepe daha iyi konuma gelecektir.” şeklinde konuştu.

 

“MUHTARLAR YEREL YÖNETİMLERİN İLK AYAĞIDIR”

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu muhtarlarla olan birlikteliğinde, “Muhtarlarımız vatandaşının her şeyiyle ilgilenmelidir. Seçimlerde sizi kimin desteklediğine bakmadan herkese hizmet üretmeye çalışmalısınız. Muhtarlarımız asla bu görevden yılmamalıdır. Dertleri zevk edineceksiniz. Mazlumlara karşı ilgili olurken, problemlerini de çözerseniz sevabınız ve ödülünüz o kadar daha büyük olur. Altyapı’da eksikliklerimizin birçoğunu giderdik. Dere ıslahlarımızı yaparak oluşabilecek kötü manzaraların önüne geçtik, geçmeye devam ediyoruz. Elbette eksikliklerimizi biliyoruz, onları da tamamlayacağız. Plansız yapılaşmaya asla müsaade etmiyoruz, sizde etmeyin ve gerekli uyarıları vatandaşlara yapın. Muhtar olarak mahallenizin güzelliği sizin çalışmalarınızla olacaktır. Muhtarlarımız yerel yönetimlerin ilk ayağıdır” dedi.

 

“MAHALLENİN ORTAK VİCDANI MUHTARIMIZDIR”

Başkan Karaosmanoğlu, “Muhtarlar belediye başkanlarının dert ve hizmet ortağıdır. Talip olduğunuz bu görevde mazeret üretmemelisiniz. İlçe belediye başkanınızla uyum içerisinde, önceliklerinizi planlamalısınız. Bizler hizmetlerin oluşmasında bu yapının çalışmasına önem veriyoruz. Sizlerle birlikte acil yapılması gerekenleri hemen beraber yapacağız. Hizmet güzeldir, zevktir. Yaklaşık 30 yıldır belediye başkanıyım, hiç enerjim azalmadı. Umutlu ve insanlara pozitif yaklaşacağız. Mahallelimizden dua alacağız. Bizim için en büyük ödül budur. İlçe belediyelerimizle görev paylaşımımız var.  Büyükşehir olarak biz büyük projelere imza atacağız. Altyapı ve üst yapıda üzerimize düşen bütün görevleri yerine getireceğiz” diye konuştu.

 

ÜZÜLMEZ: MUHTARLARIMIZLA UYUM İÇİNDEYİZ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de muhtarla yapılan toplantıda, “Bütün muhtarlarımızla Allah nazardan saklasın, uyum içerisinde ilçemizi yönetiyoruz. Kartepe belediye başkanı olduktan sonra muhtarlarımızı önemsediğimiz için muhtarlar masasını kurduk. Belediyemizle muhtarlarımız arasında karmaşa olmaması için faydalı bir birim oluşturduk. Bu organizasyon hizmetlere de olumlu yansıdı. Tıpkı Büyükşehir Belediye Başkanımızın ilçe Belediye Başkanlarıyla uyum içerisinde olması gibi biz de muhtarlarımızla uyum içerisindeyiz. Açıklanan 100 Yeni Proje içerisinde Kartepe’ye önemli bir yatırım ayrılmıştır. Altyapı ve üst yapıda yapılacak projeler için Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

#

07 Nis 2015 - 13:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.