Salonlarda şenlik var

Hem de hepsi ücretsiz izlenebiliyor. Alın çoluk çocuğunuzu, arkadaşınızı, ananızı babanızı, maçlara koşun, ortak heyecan ve mutluluğu yaşayın…   ATAT...

Hem de hepsi ücretsiz izlenebiliyor. Alın çoluk çocuğunuzu, arkadaşınızı, ananızı babanızı, maçlara koşun, ortak heyecan ve mutluluğu yaşayın…

 

ATATÜRK’TE BASKETBOL ŞOV!..

Yarın İzmit Atatürk Spor Salonu’nda hem erkek ve hem de bayan deplasmanlı lig heyecanı var. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde 13.30’da İzmit Belediyespor, Darüşşafaka Doğuşspor ile karşılaşacak. Bu maçın hemen ardından Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde İzmit Belediyespor, hafta içi Edirne deplasmanından sonra bu kez Yalova VIP’i ağırlayacak. Bu maç 15.30’da başlayacak. Bu maçın da ardından yine Erkekler Basketbol Ligi’ne dahil maçta İzmit Basketbol İhtisas takımımız, Sakarya Gelişim takımını konuk edecek. Bu maç da 17.30’da başlayacak. Bitti mi? Tabii ki hayır. 19.30’da da günün son maçında mahalli lig takımlarımız İzmit Basketbol İhtisas ve Kocaeli İzmitspor U16 takımları boy ölçüşecekler. Yani İzmit Atatürk Spor Salonu’nda 13.30’da başlayacak maçlar, 21.00’e kadar sürecek.

 

HASAN GEMİCİ’DE HENTBOL, HAVUZDA YÜZME ŞAMPİYONASI…

Kentte spor biter mi? Bitmez elbette… Yartın  hasan Gemici Spor Salonu’nda gençler hentbol ligi müsabakaları izlenebilecek. Mahalli liglere ait iki maçta 14.00’te Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü ile Gölcük Gerçlik Hizmetleri Spor Kulübü erkek takımları mücadele edecek. Ardından 16.00’da ise Kocaeli Gençlik Hizmetleri kız takımı ile İzmitspor kız takımı kapışacak. İzmit Kapalı Yüzme Havuzu’nda da heyecan yaşanacak. Yüzme Türkiye Şampiyonası Açıkyaş Ön Eleme Müsabakaları nefes kesecek. Müsabakalar sabah 9’da başlayıp 19.00’a kadar sürecek.

 

SATRANÇ… GÜREŞ… VOLEYBOL… BOKS…

Bitti mi… Tabii ki hayır… 4 branşta birçok müsabaka daha var bugün ve bunlar yeni yapılan salonlarda, değişik ilçelerde gerçekleşecek. Şehit polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Küçükler Satranç İl Birinciliği, saat 9.00-18.00 arasında gerçekleşecek. Başiskele Spor Salonu’nda ise Minikler Güreş Şampiyonası var. Müsabakalar 10.00’da başlayacak ve 17.00’ye kadar devam edecek. Gebze Spor Salonu’nda ise 10.00-16.30 arasında Okul Sporları Küçük- Yıldızlar Kick Boks Müsabakaları var. Bu arada Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda ise İhsaniyespor ile Derince Gençlik Hizmetleri Spor kulübü genç kız voleybolcuları, mahalli lig maçını oynayacaklar.

 

YARIN FUTBOL DIŞINDA NEREDE NE VAR?..

ATATÜRK SPOR SALONU

13:30

İZMİT BELEDİYE SPOR - DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ

EBBL

15:30

İZMİT BELEDİYE GENÇLİK SPOR - YALOVA VİP

TKBL

17:30

İZMİT BASKETBOL İHTİSAS - SAKARYA BB GELİŞİM

EBBL

19:30

İZMİT BASKETBOL İHTİSAS - KOCAELİ İZMİT SPOR

U 16 ERKEK BAS

HASAN GEMİCİ SPOR SALONU

14:00

KOCAELİ GHSK - GÖLCÜK GHSK

GENÇ ERKEK HENT

16:00

KOCAELİ GHSK - İZMİT SPOR

GENÇ KIZ HENT

ŞEHİT POLİS RECEP TOPALOĞLU SPOR SALONU

09:00-18:00

KÜÇÜKLER SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ

 

 

İZMİT KAPALI YÜZME HAVUZU

09:00-19:00

YÜZME TÜRKİYE ŞAMPİYONASI AÇIKYAŞ ÖN ELEME MÜSABAKALARI

DERİNCE SPOR SALONU

13:00

DERİNCE YENİKENT - KOCAELİ DSİ SPOR

U 16 ERKEK BAS

BAŞİSKELE SPOR SALONU

10:00-17:00

MİNİKLER GÜREŞ LİGİ MÜSABAKALARI

GÖLCÜK 17 AĞUSTOS SPOR SALONU

16:00

İHSANİYE SPOR - DERİNCE GHSK

GENÇ KIZ VOL

GEBZE SPOR SALONU

10:00-16:30

OKULSPORLARI KÜÇÜK- YILDIZLAR KICK BOKS MÜSABAKALARI  

#

02 Ara 2016 - 10:01 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.