Sami Çakır yeniden aday

Siyasete MSP Gençlik Kolları ile başlayan, ilimizde Refah Partisi ile MÜSİAD, İlim Yayma Cemiyeti ve ENSAR Vakfı’nda da görevler yapan ve geçtiğimiz...

Siyasete MSP Gençlik Kolları ile başlayan, ilimizde Refah Partisi ile MÜSİAD, İlim Yayma Cemiyeti ve ENSAR Vakfı’nda da görevler yapan ve geçtiğimiz dönem AKP'nin 8'inci sıradan milletvekili adayı olarak gösterdiği Sami Çakır, 25'inci dönem için AKP'den milletvekili aday adaylığına başvurdu. AKP İzmit İlçe kurucu başkanı Nejdet Eksen, Kartepe ilçe başkanı Hasan Kandaz da başvuruya katılanlar arasındaydı.

 

ÖZGECAN İÇİN SİYAH KURDELA

Çakır, Manisa'da vahşice katledilen Özgecan Aslan için siyah kurdela takması da dikkatlerden kaçmadı. Başvuru öncesinde söz alan Çakır, "AKP 78 milyon insanın aynı haklara sahip birer birey olduğunu söylerken, dünyanın bir ucundaki bir vatandaşın bu gücü arkasında hissetmesi kadar Somali'deki zayıfın, Filistin'deki çocuğun da yarın adına umudu olmuştur. Bugün Başkanlık sistemi, çözüm süreci, yeni anayasa tartışmaları ile milletin önünü açmaya çalışanların karşısında, millet iradesini; ihtilal, kumpas, terör ve talanlarla sabote etme tercihlerini öne çıkaranların karşı karşıya olduğu bir seçim sürecinde AKP'ye olan ihtiyacın ve verilmesi gereken desteğin gerekliliğini bir kez daha vurgulamamız gerekir. 2015 seçimlerinin ülkemize ve insanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Serkan BORLAK

 

SAMİ ÇAKIR KİMDİR?

1958 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğdu. Evli ve 3 çocuk babası. Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden 1981 yılında mezun oldu. Siyasete 1973 yılında Milli Selamet Partisi Gençlik Kolları ile başladı. Refah Partisi, MÜSİAD, İlim Yayma Cemiyeti ve ENSAR Vakfı’nda görevler aldı. Albaraka Türk Katılım Bankası'nın Konya, Adana ve Kocaeli Şube Müdürlükleri yaptı. 2011 yılındaki genel seçimlerde AKP'den 8'inci sıradan milletvekili adayı gösterildi.

 

Kocaeli’nin milletvekili aday adayları listesi için tıklayın

#

17 Şub 2015 - 14:49 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.