Şampiyon Eray, Paris’e gitti

Oğlu Eray Şamdan da Adnan Hoca’nın sportif ahlakından ve başarılar zincirinden fazlasıyla nasibini almış bir isim. Hatırlayın, geçen yıl düzenlenen ‘D...

Oğlu Eray Şamdan da Adnan Hoca’nın sportif ahlakından ve başarılar zincirinden fazlasıyla nasibini almış bir isim.

Hatırlayın, geçen yıl düzenlenen ‘Doruktakiler 2015’ değerlendirmelerinde ‘Yılın Sporcusu’ seçilmişti. Sonuçta uluslararası alanda ülkemize dünya şampiyonluğu kazanmış bir sporcuydu.

Eray, şimdi de Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek olan “Paris Open Karate” şampiyonasında ilimiz ve ülkemiz adına mücadele edecek. Adnan Şamdan da Eray’ı Fransa’ya bizzat uğurladı. Bu görüntü de sosyal medya üzerinde en çok dikkat çeken görüntüler arasında yer aldı.

#

26 Oca 2017 - 13:56 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.