Şampiyon Fen İşleri

Final Maçı öncesi Daire Müdürleri arasında gösteri maçı gerçekleştirildi. Gösteri maçı 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. Çekişmeli geçen 9. Birimler Aras...

Final Maçı öncesi Daire Müdürleri arasında gösteri maçı gerçekleştirildi. Gösteri maçı 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. Çekişmeli geçen 9. Birimler Arası Futbol Turnuvasının 3. sünü belirleyecek olan maç Zabıta Müdürlüğü ve İdari İşler Amirliği Takımları arasında oynandı. 4- 2 üstünlük sağlayan Zabıta Müdürlüğü takımı Turnuvanın 3. sü oldu. Final Müsabakası Yapı Kontrol Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü Takımı arasında yapıldı. Dengeli ve çok çekişmeli geçen müsabakanın normal süresi 1-1 bitti. Penaltı atışlarında 4-3 üstünlük sağlayan Fen İşleri Müdürlüğü takımı Turnuvanın Şampiyonu oldu. Turnuvanın en centilmen oyuncusu Fethi Çevik, en centilmen takımı ödülünü de Makine Bakım İkmal Amirliği almaya hak kazandı.

 

BAŞKAN ELLİBEŞ ÖDÜLLERİ VERDİ

Final maçının ardından Ödül Töreninde dereceye giren takımlara ödüllerini ve kupalarını Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve Belediye Meclis Üyesi Sedat Kul takdim etti. Turnuva sonunda tertip edilen törende bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Gölcük Belediyesi’nin tüm birimlerinin turnuvaya iştirak etmiş olmasını çok anlamlı buluyor ve takdir ediyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı ve turnuvaya katılan birimlerimizi kutluyorum. Önümüzde ki sene de aynı güzelliklerle bu turnuvada buluşmak dileğiyle. Bu turnuva sizlerle daha güzel” dedi.

 

BİZLER BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Konuşmasına devam eden Mehmet Ellibeş “Gölcük Belediyesi büyük bir ailedir, bugün burada büyük aileyi oluşturan tüm birimlerimizin de katılımlarıyla tertip edilen futbol turnuvası için bir araya geldik. Sosyal hayatın devamlılığının sağlanılması yönünde yapılan bu tip etkinlikler aynı zamanda bir arada olmayı ve paylaşımı güçlendirmektedir. Tüm birimlerimize katılımları için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi. Turnuvanın final maçı ve ödül töreninde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Birim Müdürleri ve Belediye personeli hazır bulundu.

#

27 May 2017 - 10:35 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.