Şampiyon Hasan Gemici Kocaelispor'u ağırladı!..

TRİBÜNDEN İZLEDİLER Bu sezon ilk kez spor salonunda antrenman yapan Kocaelispor önceki gün Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi Merhum Hasan Gemici'nin adı...

TRİBÜNDEN İZLEDİLER

Bu sezon ilk kez spor salonunda antrenman yapan Kocaelispor önceki gün Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi Merhum Hasan Gemici'nin adının verildiği salonu mesken tuttu. Antrenmana dizinden ağrıları olan Emirhan ile dinlendirilen Sinan Pektemek katılmadı. İkili arkadaşlarını tribünden takip etti. Yaklaşık 10 dakika toplantının yapıldığı antrenman ısınma koşusu ve ısınma hareketleri ile başladı.

 

ŞIK HAREKETLER

Bu çalışmanın ardından takımlar 4 gruba ayrıldı ayak tenisi maçları yapıldı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçlarda futbolcular bir birinden şık hareketler yaptı. Yeşil Siyahlılar dün saat 11.00'da Outlet Center yanındaki atletizm antrenman yaptı. Bugünü izinli geçirecek olan temsilcimiz yarından itibaren lig haftası antrenmanlarına başlayacak. Erdem ÖVÜÇ

#

11 Oca 2015 - 17:13 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.