Şampiyon podyuma çıkıyor!..

Kilosunda sayısız Türkiye şampiyonluğu ve Avrupa derecesi bulunan Doğuşcan, kendisine destek verenlere teşekkür ederken, Kocaeli'nden helallik istedi...

Kilosunda sayısız Türkiye şampiyonluğu ve Avrupa derecesi bulunan Doğuşcan, kendisine destek verenlere teşekkür ederken, Kocaeli'nden helallik istedi.

 

ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

İzmitli sporcumuz Doğuşcan Yüksek, doping etkisi yaratan maddeler almadan dereceler kazanmaya devam edeceğinin altını çizdi ve şu şekilde konuştu. "Sağlığım el verdiği sürece vücut geliştirme sporunu doping maddesi kullanmadan yapmaya ve örnek olmaya devam edeceğim. Amacım gençlere ve -Dopingsiz bu iş olmaz, yapılmaz diyen büyüklere bir kez daha cevap vermek. Defalarca Türkiye şampiyonluğunu İzmit'ime getirdim. Allah'ın da izni ile kürsü görmeye devam edeceğim.

 

BENİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADILAR

Çalışmalarım sırasında bana destek olan başta aileme ve kız arkadaşım Ceylan Değirmen'e, patronlarımızdan Ziya Özhan Bey'e, müdürümüz Türker Bey ve Fitlife ailesi çalışanlarına, meclis üyelerimiz Engin Öztürk, Mehmet Çetin ve Ayhan Arslanboğa'ya, Sun Plus 23  Solarium yetkililerine ve beni hiç bir zaman yalnız bırakmayan basın mensuplarına çok teşekkür ederim.Erdem ÖVÜÇ

#

14 Nis 2016 - 11:05 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.