Samsung Galaxy Note7 destek noktaları Türkiye’deki havalimanlarında kuruluyor

Havayolu şirketleri tarafından alınan karar doğrultusunda, Galaxy Note7 cihazları kapalı olsa dahi uçaklara alınmamaktadır. Destek noktaları, ortaya ç...

Havayolu şirketleri tarafından alınan karar doğrultusunda, Galaxy Note7 cihazları kapalı olsa dahi uçaklara alınmamaktadır. Destek noktaları, ortaya çıkabilecek mağduriyeti gidermek amacıyla kuruldu. Samsung, bu destek noktalarını, Türkiye ile eş zamanlı olarak Güney Kore, Avustralya, ABD gibi uluslararası hava trafiği yoğun olan 15 ülkede açmıştır.

 

Destek noktalarına gelen kullanıcılar, Galaxy Note7 Değişim Programı dahilinde önceden duyurulan tüm haklara sahip olacaklar. Ayrıca, Samsung yetkilileri, kullanıcıların verilerini yeni telefonlara veya bir hafıza kartına aktarma konusunda yardımcı olacak. Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, "Galaxy Note7 sahibi kullanıcılarımızın cihazlarını değiştirmeleri için başlattığımız kapsamlı çalışmaları, havaalanlarını kapsayacak şekilde genişletiyoruz. Havaalanlarında açmaya başladığımız destek noktaları, sadece Türk vatandaşlarına değil, ülkemizi ziyaret eden yabancı ülke vatandaşlarına da hizmet verecek. Böylece kullanıcılarımız mağduriyet yaşamadan ve güvenle planladıkları seyahatleri gerçekleştirebilecekler. Bu süreçte tüm kullanıcılarımızın göstermiş olduğu sabır ve anlayış için teşekkür ederiz” dedi.

 

Samsung, eski ve yeni seri ayrımı olmaksızın tüm Galaxy Note7 sahiplerinin cihazlarını kapatmalarını ve Değişim Programı’na katılmalarını önemle talep ediyor.

Detaylar için http://www.samsung.com/tr/note7duyuru/ adresini kullanabilir, sorularınız için Samsung Çağrı Merkezini 0850 222 0 847 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

#

24 Eki 2016 - 16:55 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.