Sancaklı: MHP iktidar olamazsa ülkede savaş çıkar

Şahinbey MHP İlçe Teşkilatı’nın 11. Olağan Kongresi’ne katılan Milli Takım eski sporcusu Saffet Sancaklı, açıklamalarda bulundu. Sancaklı, üzerlerine...

Şahinbey MHP İlçe Teşkilatı’nın 11. Olağan Kongresi’ne katılan Milli Takım eski sporcusu Saffet Sancaklı, açıklamalarda bulundu. Sancaklı, üzerlerine büyük oyunların oynandığını ifade etti. Ülkücülerin “paralel” olarak gösterilmek istendiğini öne süren Sancaklı, ülkücülerin hiçbir zaman “paralel” olamayacağını belirtti. Sancaklı, "Ülkücüler devletin ta kendisidir. Bunu herkes böyle bilsin. Operasyon yapıp, bizi itibarsızlaştıracaklarmış. Bir tane ülkücünün kılına dokunamayacaksınız. Bir tane ülkücüyü alamayacaksınız. Bu söylediğim sözler Türk dünyasının lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin fermanıdır" dedi.

 

SAVAŞ ÇIKAR İDDİASI

Saffet Sancaklı son olarak şunları söyledi: "Genel Başkanımız diyor ki; ‘Ya 7 Haziran’da iktidar ortağı oluruz, ya bu ülkede savaş çıkar. Genel Başkanın ağzından kolay kolay bu laflar çıkmaz. Geldiğimiz nokta ya MHP 7 Haziran’da iktidar ortağı olacaktır, ya da bu ülkede savaş çıkar. O yüzden bugüne kadar bütün seçimler önemliydi. Herkes çalışıp fedakârlık yapıyor"

#

26 Oca 2015 - 10:35 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

sever Kahvesever - Saffet iyisin de hoş sun da bazen nediğinin farkında olmuyorsun senin söylemlerin gerçekliğini yitirdiği yıllar olu yor hani başkan seçiliyordunda herkezi kahve içmeye belediyenin önüne davet ediyordun seni söylediklerinin tersi çıkıyor sen bak mhp ye kongrede savaş çıkmasında niyazi gazi olmayasın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ocak 10:35