Şanlı’dan ağır gönderme

Türk Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı, düzenlediği basın toplantısı ile gündemi değerlendirdi. Açıklamasında Şanlı’ya başkan yardımcıları...

Türk Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı, düzenlediği basın toplantısı ile gündemi değerlendirdi. Açıklamasında Şanlı’ya başkan yardımcıları Murat Olgun ve Feyzullah Divli de eşlik etti. Şube binasındaki basın toplantısında konuşan Şanlı, “Sendikacılık siyaset kapıkulluğu değildir. Çapsızlığı ve niteliksizliği yaşatmak da değildir. STK adı altında terör örgütü kutsayıcılığı, din-iman pazarlamacılığı, etnik ve bölgesel kavga fırsatçılığı, belirli gün ve haftalarda Atatürk istismarcılığı, sendika ağalığı ya da parti yalakalığı hiç değildir” dedi.

 

“EN ETKİLİ SENDİKAYIZ”

Türk Eğitim-Sen’in Kocaeli’deki en etkili sendika olduğuna dikkat çeken Şanlı, “19 bin eğitim çalışanının ortak sesiyiz. Bizim yetkili olmamız sosyal sendikacılığın başarısıdır. Kocaeli eğitim camiasındaki öncü rolümüzün bilincinde olarak hem çalışanların hukuku ve özlük hakları noktasında hem de sosyo-kültürel gelişimleri noktasında ve hatta yakınlarıyla birlikte daha yüksek standartlarda bir yaşam alanı için imkan üretme gayretindeyiz” dedi.

 

“İSMİMİZ KARVİZİTMİZDİR”

Sendikacılığın zaaflar üzerine kurulmasına için vermeyeceklerini dile getiren Şanlı, şöyle konuştu: “Türk Eğitim-Sen adam gibi sendikadır. İsmimiz kartvizitimizdir. Çanakkale zaferimizin 100. yılını kutluyoruz. Başta Atatürk olmak üzere bu toprakları bizlere vatan yapan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” Muharrem İBRAHİMOĞLU

#

18 Mar 2015 - 17:29 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.