SANTEK’14 kapılarını açıyor

Sanayi ve Teknoloji fuarı SANTEK’in ikincisi 25-28 Eylül tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezinde, 17 bin metrekarelik alanda  toplam 193 s...

Sanayi ve Teknoloji fuarı SANTEK’in ikincisi 25-28 Eylül tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezinde, 17 bin metrekarelik alanda  toplam 193 stant ile çeşitli firmalar, kurum ve kuruluşların katılımı ile gerçekleşiyor. Yarın saat 11.00’da gerçekleştirilecek açılışa  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katılacak.

 

KONFERANS DA DAHİL EDİLDİ

ASELSAN  ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığının da yer alacağı fuar 28 Eylül tarihine kadar ziyarete açık kalacak. Bu sene fuara dahil edilen  “2’nci Uluslararası Tesis, Tedarik ve Yatırım Konferansı” programının açılışı da yarın saat 14.00’da yapılacak.

 

104 FİRMA KATILACAK

Konferansta, sanayi kuruluşlarının, liman tesislerinin  ve lojistik merkezlerin yönetimindeki en yeni teknolojiler ve trendler tartışılacak. Fuar ile eş zamanlı yürüyen ve firma temsilcilerini, yabancı firmaların temsilcileri ile buluşturulan Match4Industry etkinliğine 20 farklı ülkeden 104 firma katılımını bildirdi.

#

23 Eyl 2014 - 15:52 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.