Sarıbay: Baronun sesi daha çok çıkmalı

Sarıbay, “illerdeki barolarımızın sesleri, en az genel merkezleri kadar çıkmalı. Korkuluyor dile sinmemeli” dedi.Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gök...

Sarıbay, “illerdeki barolarımızın sesleri, en az genel merkezleri kadar çıkmalı. Korkuluyor dile sinmemeli” dedi.Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gökçe, yönetimi ile birlikte CHP İl yönetimini ziyaret etti. Pati binasında gerçekleşen buluşmada Gökçe, aynı zamanda meslektaşı olan Av. Cengiz Sarıbay’a yeni binalarından dolayı tebriklerini iletti. kendisi de bir avukat olan Sarıbay, yaşanan dönemde baroların sesinin daha çok çıkması gerektiğini dile getirdi.

 

“BAROLAR SESLİ OLMALI”

Ziyaret nedeniyle baro heyetine teşekkür eden Sarıbay, “Barolar biraz sesli olmalı. Genel merkezin sesi çıkıyor, ama illerdeki barolarımızın sesi daha az düzeyde. Barolarımız korkuluyor diye sinmemeli. OHAL ve KHK’larla ilgili sesinizi yükseltmelisiniz. Bunların hepsi geçecek, ama hukuksuzluklar tarihe yazılacak” ifadelerini kullandı.

 

“TEMEL DİREĞİMİZ HUKUKTUR”

CHP’nin yeni parti binasını çok beğendiğini dile getiren Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe ise, “Çok şık ve modern bir bina olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum “ dedi. Ülkemiz hukuksal anlamda zor günlerden geçtiğini de söyleyen Gökçe, “Bir ülkenin en önemli temel direği hukuktur. Hukuk çökerse bütün sistem çöker. Umarım en kısa zamanda yaşanan hukuksuzluklar sona erer ve adalete olan güven yeniden tesis edilir” diye konuştu.

#

26 May 2017 - 14:12 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.