Sarıbay: CHP’de artık bir şeyler değişiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nde İzmit İlçe Başkanlığı’nı yeniden kazanan Mehmet Ümit Küçükkaya, mazbatasını aldıktan sonra çalışmalarına hemen başla...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nde İzmit İlçe Başkanlığı’nı yeniden kazanan Mehmet Ümit Küçükkaya, mazbatasını aldıktan sonra çalışmalarına hemen başladı. Kongrenin bittiğini ve bütün partililer olarak kol kola yürüme zamanının geldiğini söyleyen Küçükkaya, önceki akşam eski ve yeni yönetim kurullarını yemekte bir araya getirerek kongre sürecindeki desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Gecede konuşa Küçükkaya, “Seçim sonrası teşekkür yemeğini gelenek haline getirmek istiyoruz” dedi.

 

ESKİ VE YENİLER BİR ARADAYDI

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın ev sahipliğinde, Musa Ejderoğlu’nun sahibi olduğu Kartepe’deki Cevizdibi Restaurant’ta gerçekleştirilen yemeğe; il başkanı Cengiz Sarıbay, il başkan yardımcısı Selim Yıldız, Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, İzmit Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Ersin Albayrak, eski İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım ve yeni ilçe yöneticileri tam kadro halinde katıldı. Eski yönetim kurulundan ise Cenk Zoralioğlu ve Mehmet Baştürk’ün toplantıda yer almadığı bildirildi.

 

“GELENEK HALİNE GELECEK”

Gecenin açılışında konuşan İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “Daha önce İzmit İlçe yönetimine geldiğimizde aynı mekanda bir teşekkür yemeği vermiştik. Şimdi yeniden bu yemeği düzenlemek istedim. Bunu gelenek haline getirmek istiyoruz. Bütün yönetici arkadaşlarımıza plaket hazırladık” dedi. Küçükkaya, sözlerinin ardından eski İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım’a teşekkür plaketini takdim etti.

 

“ARTIK BİR ŞEYLER DEĞİŞİYOR”

Programa katılan il başkanı Cengiz Sarıbay da, yaptığı konuşmada, “Bu partide artık bir şeyler değişiyor. Mehmet kardeşimiz dün mazbatasını almaya giderken kongrede yarıştığı rakibi Hakan Tanta da ona eşlik etti. Bu güzellikler bizi mutlu ediyor. Bunlar örnek olmalı. CHP’de artık o eksi küslükler, kırgınlıklar olmayacak. Benim herkesle iyi olmam bazıları tarafından eleştirilir, ama böyle olmalıyız. Ne çok yakın ne çok uzak durmalıyız” ifadelerini kullandı. Sarıbay konuşması sonrasında Kemal Ata Cengiz’e partiye verdiği emeklerine teşekkür ederek plaketini takdim etti. Geceye katılan davetliler keyifli bir akşam geçirdi. Hilal GÜDÜCÜ

 

YEMEĞE KATILAN ESKİ YÖNETİCİLER

Selman YILDIRIM (Eski İlçe Başkanı)

Gökhan ERCAN

Sırma BENGÜER

Didem YILDIZLI

Kemal ATACENGİZ

Cumhur Cevdet KESEMENLİ

Hasan AKBULUT

Engin ÖZCAN

Ayla KOMZA

Ahmet EDİŞ

Öztürk ATİLLA

Abdullah KOÇ

Ercan UMUTLU

Duygu KULA

Berk TOKSÖYLE

 

YENİ YÖNETİCİLER

Hatice ALTINTAŞ

Harun ARICAN

Ülkem CİLESUN

Hakan ÇAKAR

Yasemin DAVUTOĞLU

Ahmet DEMİR

Dalistan FİLİZ

Nazım GENÇTÜRK

Hüseyin GÜÇLÜKAŞ

Selin Süloğlu KESKİN

Ali KUYUMCU

Ali KUZU

Aliye Hale MERİÇ

Erol ŞERİF

Gökhan TANRIVERDİ

Ferdi YALIN

#

04 Ara 2015 - 10:14 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.