Sarıbay: İzmit'in trafiği yerel yönetimlerin beceriksizliği

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay partisinin il binasında düzenlediği haftalık olağan basın açıklamasında gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. İngil...

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay partisinin il binasında düzenlediği haftalık olağan basın açıklamasında gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. İngiltere’de yaşanan terör saldırısını lanetleyerek sözlerine başlayan Sarıbay, “OHAL uygulaması tam bir keyfiyetle yürütülmektedir. Sözcü gazetesinin FETÖ’cü olduğu düşüncesiyle arama ve gözaltı kararları çıkarıldı. Siyasi iktidar OHAL’i kullanarak insanlara çamur at izi kalsın şeklinde çalışıyor. Herkese FETÖ bulaşsa Sözcü Gazetesine bulaşmaz. Dünya’nın hiçbir ülkesinde 200 tane gazetecinin tutuklu olduğu görülmemiştir” dedi.

 

“TAŞERON HAKLARI YERİNE GETİRİLMEDİ”

“OHAL ile daha önce gündemde olan taşeron işçilik konusu tamamen unutuldu” diyen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Taşeronların hiçbir özlük hakları yerine getirilmedi. Hiçbir sosyal hakları yok. Kristal İş’in Şişe Cam Fabrikasındaki grev kararı da ertelendi. Hiçbir hukuki haklı gerekçesi yok bu kararın. Açlık grevinde olan iki akademisyen apar topar gözaltına alındı. Açlık grevi adı altında böyle bir eylem yapma hakkının bulunduğunu dünya kabul etmekte. Akademisyenlere yapılan bu müdahaleyi doğru bulmadığımızı belirttik” diye konuştu.

 

“BİR PARTİLİ CUMHURBAŞKANIMIZ EKSİKTİ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP’ye tekrar genel başkan olmasını değerlendiren Sarıbay, “Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz pazar günü yapılan kongrede partili Cumhurbaşkanı oldu. Cumhurbaşkanı tarafsız olmalı diyoruz. Sanki her sıkıntı giderildi bir partili Cumhurbaşkanımız eksikti artık oda oldu. İhracat artacak, işsizlik azalacak, terör önlenecek diyorlardı. Bunların olacağına ben inanmıyorum” şeklinde konuştu.

 

“YEREL YÖNETİMLERİN BECERİKSİZLİĞİ”

İzmit’te bir trafik keşmekeşi olduğunu ifade eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay şehrin neredeyse tek giriş çıkışının bulunduğunun altını çizerek, “Şehre girmek isteyen insan orduevinden gelerek giriş yapacak. Şehir içi trafiğinin düzenlenmesi lazım. Bu yerel yönetimlerin beceriksizliğinden başka değil” değerlendirmesinde bulundu.

saribay-011.jpg

“RAMAZAN AYI HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Önümüzdeki günlerde başlayacak olan Ramazan Ayı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Sarıbay, “Ramazan ayı insanların kendi nefsini ıslah etmeye çalıştığı ayımızdır. Bu aylarımızda da durumu iyi olan insanların durumu iyi olmayan insanlara yardımcı olması iyi olur. Biz elimizden geldiğince parti olarak bir takım yardımlarda bulunacağız. Ramazan ayının halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Selin BECER

#

23 May 2017 - 16:49 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

ahmet - ismet İnönü ve Atatürk Akparti li değildi CHP liydi,hadi onlarada söyle Atatürk hata etti,valileri bile chp il başkanlarından yaptı hadi söyleyin gerçekleri.yemezler sayın il başkanı yemezler,yedirdiğiniz sayı belli 25% ok adarsınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 16:49
02

ali al - sonuna kadar haklısınız.Zaten ilimizin trafik sorunu içinden çıkılmaz hale gelmişti.Ne akla hizmetse birde tranvay geçirdiler hepten trafik kitlendi.Tam bir rezalet duruma soktular izmit trafiğini

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 16:49
01

Taksi 41 - 10 dakikalık yola 15 tl alıyoruz 40 dk durağa dönüyoruz ondan sonra taksi yok aldığımız paranın yarısı yakıta gidiyor ne o iş yapıyiruz yani dostlar alışverişte görsün hep zarar hep zarar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 16:49