Sarıbay ve ekibi dur durak bilmiyor...

Hem referanduma katılım gösterdikleri için teşekkür ziyaretlerini gerçekleştiren hem de vatandaşla iç içe olmaya özen gösteren CHP İl Örgütü, önceki a...

Hem referanduma katılım gösterdikleri için teşekkür ziyaretlerini gerçekleştiren hem de vatandaşla iç içe olmaya özen gösteren CHP İl Örgütü, önceki akşam Orhan Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle kahvesinde oturup vatandaşla sohbet eden CHP’liler mahalle esnafına da hayırlı işler diledi.

 

ORHAN MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİLER

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il yöneticileri Harun Yıldızlı, Naim Keskin, Metin Düzgün ve Bilgi Dehmen, Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç ve yönetimi, Orhan Mahallesi Muhtar Adayı Hikmet Soylu, Üniversite Komisyon Başkanı Anıl Deniz Pişkin ve Komisyon üyesi gençlerle birlikte Orhan Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Kahvesinde vatandaşla sohbet eden CHP’liler, mahalle esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler bol kazançlar diledi.

 

HER DAİM YANINIZDAYIZ

Sadece seçim dönemi ziyarete geliyorsunuz algısını yıkmaya çalışan CHP İl Örgütü her daim halkın içinde yer almaya referandum sonrası da devam ediyor. Haftanın yedi günü çeşitli dernek ve STK ziyaretlerine devam eden, mahalle gezilerini sürdüren CHP İl Örgütü önceki akşam da Orhan mahallesine gitti. Mahalle esnafına, mahalle sakinlerine referanduma katılım gösterdikleri için teşekkür eden CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Mahalle’nin sıkıntıları hakkında da bilgi aldı. CHP İl Örgütü olarak her daim yanlarında olduklarını dile getiren Sarıbay’a vatandaşın ilgisi de yoğun oldu. Vatandaşla iletişimi bırakmayacaklarını belirten Sarıbay, “Sizlere bir telefon kadar yakınız, her türlü sıkıntınızda beni, il yöneticisi arkadaşlarımı arayabilirsiniz. Bizler de sık sık geleceğiz” ifadelerini kullandı.

#

24 May 2017 - 12:43 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.