Şarlayan’dan Gebze’de imza günü

Drama Lideri ve Eğitim Danışmanı Zafer Şarlayan ve Psikolojik Danışman Mustafa İşlek tarafından yazılan “Anadolu Bilgelerinin Aydınlığında Çözüm Odak...

Drama Lideri ve Eğitim Danışmanı Zafer Şarlayan ve Psikolojik Danışman Mustafa İşlek tarafından yazılan “Anadolu Bilgelerinin Aydınlığında Çözüm Odaklı Koçluk” kitabı imza günü 2 Kazım 2014 Pazar günü Gebze Kitap Fuarında yapılacak. Saat 13.30’da başlayacak etkinliğe yüksek katılım bekleniyor.

İmza günü düzenleme fikrinin okuyucunun isteği ile gerçekleştiğini belirten Şarlayan; “Gebze/Kocaeli bizim memleketimiz oldu. Burada dostlarımız var ve dostlarımızla bir araya gelmeyi istedik” dedi.

#

31 Eki 2014 - 14:10 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.