Savcı itiraz etti ‘Baba katili’ tutuklandı

İzmit Bayındırlık Konutları 7. Ada 25. Blok adresinde önceki gece yarısı meydana gelen üzücü olayda, gece evine sarhoş olarak geldiği iddia edilen 27...

İzmit Bayındırlık Konutları 7. Ada 25. Blok adresinde önceki gece yarısı meydana gelen üzücü olayda, gece evine sarhoş olarak geldiği iddia edilen 27 yaşındaki Mustafa Öner, müteahhitlik yaptığı gerekçesiyle almış olduğu ruhsatlı silahı ile oynarken bir anda ateş alarak babasını göğsünden ve kasığından vurarak ölümüne sebep olmuştu. Baba Köksal Öner olay yerinde yaşamını yitirirken, babasını yanlışlıkla öldürdüğü iddia edilen Mustafa Öner ise eve gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınmış ve sevk edildiği mahkemece, savcı Salih Duman’ın tutuklanma talebine rağmen serbest bırakılmıştı. Savcı Salih Duman’ın dün bir üst mahkemeye yaptığı itiraz değerlendirildi. Tutuklanma talebini yenileyen Duman’ın istediği olduğu ve babasını kendisi iddiasına göre kaza ile öldüren ve sadece bir gece nezarette kaldıktan sonra serbest bırakılan Mustafa Öner tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#

21 Kas 2012 - 17:43 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.