SEDAŞ personeli kan bağışı için kolları sıvadı

SEDAŞ çalışanları geleneksel olarak gerçekleştirdikleri gönüllü kan bağışı kampanyasıyla geçtiğimiz yıllarda da birçok insana kanlarıyla umut oldular....

SEDAŞ çalışanları geleneksel olarak gerçekleştirdikleri gönüllü kan bağışı kampanyasıyla geçtiğimiz yıllarda da birçok insana kanlarıyla umut oldular.

SEDAŞ personeli bu yıl da kan bağışı için kolları sıvadı. SEDAŞ sağlık ocağı binasında kurulan ve SEDAŞ ile TEİAŞ çalışanlarını ağırlayan kan bağış merkezinde 45 ünite kan bağışı gerçekleştirildi. SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, kan bağışı kampanyasına geçmişte destek olmuş ve bu yıl da destek olan tüm personele teşekkürlerini iletti ve “Geleneksel hale getirdiğimiz kan bağışı kampanyamızda geçtiğimiz dönemlerde katkı sağlayan SEDAŞ personeli, paylaşımcı ve özverili yaklaşımıyla hepimizi gururlandırdı.

ONURLU BİR DAVRANIŞ
İş yaşamı haricinde SEDAŞ’ın toplumsal duyarlılık bilinciyle yaptığı bu tür sosyal faaliyetlerde destek veren çalışanlarımız, hem bizim nezdimizde hem de bu kanlara ihtiyacı olan hasta ve hasta yakınları nezdinde onurlu bir davranış sergilerken yaptıkları takdirle karşılanmaktadır. Çalışanlarımız bu yıl da büyük bir duyarlılık örneği sergilediler. SEDAŞ olarak Kızılay’a verdiğimiz bu destek sürekli devam edecek” diye konuştu. Güven, tıbben kan vermenin insan sağlığı açısından fayda sağladığına değinirken, kan vermenin hayat kurtarmaya vesile olması nedeniyle de manevi bir yönünün olduğuna dikkat çekerek, tüm vatandaşları gönüllü kan bağışçısı olmaya davet etti.

#

07 Şub 2013 - 11:02 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.