SEDAŞ Scada projesini yabancı uzmanlar da beğendi

SUNUMLARLA BİLGİ VERİLDİ SEDAŞ’ın 40 Milyon TL yatırım ödeneği ile dağıtım bölgesinde gerçekleştirmeyi sürdürdüğü ve Kocaeli ile Gebze’de devreye...

SUNUMLARLA BİLGİ VERİLDİ

SEDAŞ’ın 40 Milyon TL yatırım ödeneği ile dağıtım bölgesinde gerçekleştirmeyi sürdürdüğü ve Kocaeli ile Gebze’de devreye aldığı, şebekenin orta gerilim hatlarında enerjinin on line izlenmesine,  kesintilere anında müdahale edilmesine, kesinti sürelerini en aza indirmeye imkân sağlayan, daha kaliteli ve sürekli bir elektrik dağıtımının gerçekleştirilmesi için uygulanan, SCADA/DMS projesinin Gebze’deki kontrol merkezi,  pek çok ülkeden enerji dünyasının deneyimli uzmanlarını konuk etti.  

 

SCADA PROJESİ BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI

Spectrum Power User Group komitesi ile Siemens’in düzenlediği ve bu yıl İstanbul da 9. Uluslararası Spectrum Power User Group Konferansına dünyanın değişik ülkelerinden katılım sağlayan 80 yabancı misafirin gruplar halinde, Gebze’de SEDAŞ SCADA Kontrol merkezinde konuk edilmeleri  sırasında, SEDAŞ’ın SCADA projesi için uygulanan gelişmiş teknolojik çözümler hakkında ayrıntılı bilgi aldılar. Konuk edilen yabancı uzmanlar,  SEDAŞ SCADA projesinde,  son teknolojik uygulamaların ve yazılımların yer almasını büyük beğeni ile karşıladılar.

 

Yabancı uzmanlar, SEDAŞ’ın SCADA Projesindeki iş paydaşı olan Siemens Firması’nın yöneticileri ile SEDAŞ’ın Şebeke Yönetimi Grup Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan değerli sunumları izlediler. Misafirlere, SEDAŞ’ın SCADA projesinde Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde 3,2 milyon tüketiciye hizmet verilen 20 bin kilometrekarelik bölgede, 302 dağıtım merkezinin proje kapsamına alınarak yapıldığı,  TEİAŞ’a ait 26 trafo indirici merkezinin izlendiği, proje kapsamında izlenen toplam fider Sayısının 2213 olacağı ve yüzde 77’si uygulamaya geçen projenin, 2015 yılı sonunda tamamlanacağı bildirildi.

 

ÇAĞRI MERKEZİNE DE ZİYARET

SEDAŞ SCADA kontrol merkezi yanında, Çağrı Merkezi’nde de tanıtım çalışması yapılarak, yabancı konuklara, Çağrı merkezi süreçleri hakkında da sunum yapıldı. “En genç ve en yeni çağrı merkezi ödülü” olan çağrı merkezinde,  Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’deki tüketicilerin yıl içinde toplamda bir milyon 300 bin çağrısının karşılandığı,  tüketicilere telefon ile bilgi verildiği, çağrıların % 96’sının karşılanabildiği,  müşteri hizmetleri merkezlerine gitmeden verilebilecek hizmetlerin Çağrı merkezi üzerinden gerçekleştirildiği ve çağrı merkezinin çözüm odaklı diğer süreçleri ile uygulamaları hakkında yabancı misafirlere çağrı merkezi yöneticileri tarafından ayrıntılı bilgiler verildi.

#

02 Kas 2014 - 17:10 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.