Sefa Narin: Günü kurtarma peşine düşüyorlar

Üst üste iki kez berabere kaldık. Osmaniyespor karşısında kazanmamız gerekiyordu. İyi oynadığımız, üstün olduğumuz maçta ne yazık ki yine puan kaybett...

Üst üste iki kez berabere kaldık. Osmaniyespor karşısında kazanmamız gerekiyordu. İyi oynadığımız, üstün olduğumuz maçta ne yazık ki yine puan kaybettik. Öne geçtiğimiz mücadelede yaşadığımız bir anlık konsantrasyon kaybı nedeniyle yediğimiz gol bizi iki puandan etti.

 

PAYAS MAÇINI ADAPTE OLMALIYIZ

Bunun olmaması, rakibe bu fırsatı vermememiz gerekiyordu. İsmetpaşa’ya gelen takımlar günü kurtarmanın peşine düşüyor. Bu ligde böyle bir gerçek.Ancak biz de skoru bir an önce bulmalıyız ki rakibin zaman geçirme ihtimalini ortadan kaldıralım. Payas maçına hemen adapte olmak zorundayız. Eksiklerimizi biliyoruz, bunu gidermek için elimizden geleni yapacağız.

#

18 Eki 2017 - 10:56 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mülayim Ters - Gölü 46. dakikada yedin,önünde 47 dk. daha var,rakip 10 kişi...Neden gol atamadın?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 10:56