Sefa Sirmen, “Cezayı sandıkta verin”

CHP İzmit Belediye Başkanı Sefa Sirmen İzmit Kadıköy Mahallesi’nde partililerle birlikte kahvaltıda buluştu. Sirmen, “30 Mart’ta halkın belediyesini k...


CHP İzmit Belediye Başkanı Sefa Sirmen İzmit Kadıköy Mahallesi’nde partililerle birlikte kahvaltıda buluştu. Sirmen, “30 Mart’ta halkın belediyesini kurmuş olacağız” dedi ve ekledi, “10 yılda sizden aldıklarının cezasını sandıkta verin”

Kahvaltıya CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İlçe Başkanı Selman Yıldırım, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen, Bekirpaşa eski Belediye Başkanı Fikret Toker, Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım ve yaklaşık 100 kişi katıldı.

“CEZAYI SANDIKTA VERİN”
Sirmen’den önce söz alan Selman Yıldırım, “10 yıldır küçük esnafı yok etmeye çalıştıklarını biliyoruz. Güvenilir siyasetçiler tarafından sorunlarınızın çözülmesini istiyorsanız 30 Mart’ta seçimlerinizi ona göre yapın” dedi. Sözlerine devam eden Yıldırım, “10 yılda elinizde ki her şey alınmışsa, zor ayakta duruyorsanız bunun cezasını sandıkta verirseniz, 30 Mart kurtuluş tarihiniz olur” şeklinde konuştu.

“BİZE İHTİYAÇ DUYULUYOR”
İzmit’in her noktasının bıraktıkları gibi olduğunu vurgulayan Sirmen, “Hiçbir şey yapılmadı. Bize ihtiyaç duyulduğunu anlayıp yola çıktık. Türkiye yeniden bize gıpta edecek. Çok güzel projeler ve hedeflerimiz var” diyerek 30 Mart’ta halkın belediyesini kuracaklarını söyledi.
“ESNAF GELECEK 15 YIL BORÇLU”
Sirmen’den sonra son olarak söz alan milletvekili Haydar Akar, esnafların sorunlarına değinerek, “Esnaflar 1 ay sosyal güvenlik primlerini ödeyemeyince sağlık hizmetlerinden yararlanamıyorlar” diyerek Türkiye’nin iyi yönetilmediğini ifade etti. Akar, “Esnafın 2002’de 6 milyar dolar borcu vardı şimdi ise 320 milyara kadar ulaştı. İnsanların gelecek 15 yılı borçlandı” dedi.

“AYRAN İÇEREK KUTLUYORLAR”
“IMF’ye borcumuz bitti deyip ve bunu ayran içerek kutluyorlar. Türkiye’nin 108 milyar dolar borcu var. Ne yapmışlar sormak lazım” diyerek şehir içinde yol kenarında ki otoparkları eleştirdi. Akar, “Şehirde otopark çetesi var. Paranın nereye gittiği de belli değil. Orada araçların bir güvencesi de yok. Mahkemeye verdim yakınla sonuçlanır. Biz gelirsek cadde üzerinde otopark paraları olmayacak” dedi.

#

30 Kas 2013 - 15:45 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.