Sefa Sirmen’de korkunç kaza: 1 ölü 1 yaralı

Sefa Sirmen Bulvarı’nda kontrolden çıkan aracın takla atarak diğer şeritten gelen başka bir aracın üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kaza...

Sefa Sirmen Bulvarı’nda kontrolden çıkan aracın takla atarak diğer şeritten gelen başka bir aracın üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında Birkan Akarsu (31) isimli şahıs kullandığı aracın altında sıkışarak can verdi. Diğer araç sürücüsü Tolga Ok (35) kazayı yaralı olarak atlattı.

Sürekli yaşandığı Sefa Sirmen Bulvarı’nda dün sabah saatlerinde korkunç bir kaza daha meydana geldi. Edinilen bilgilerle göre İzmit istikametinden Gölcük istikametine gitmekte olan Birkan Akarsu idaresindeki 41 AL 318 plakalı araç, iddialara göre Outlet Center mevkiinde yanından geçen bir beton mikserinin kendini sıkıştırmasından dolayı kontrolden çıktı. Bariyerleri aşarak takla atan araç, karşı yönden gelen Eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Mürsel Ok’un oğlu Tolga Ok idaresindeki 34 TG 1515 plakalı aracın üstüne düştü.

Kullandığı aracın altında kaldı
Meydana gelen kazada hafif yaralanan Tolga Ok, olay yerinde bulunan bir başka araçla Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Diğer araç sürücüsü Birkan Akarsu ise takla atan aracının altında kalarak feci şekilde can verdi. Kaya nedeniyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Akarsu’nun cansız bedenini sıkıştıkları yerden çıkarttı. Meydana gelen kazadan dolayı yolun İzmit istikameti yaklaşık bir saat boyunca trafiğe kapatıldı. Araçların yerinden kaldırılması ile yol yeniden trafiğe açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı

Yarın defnedilecek
Olay yerinde can veren Akarsu’nun cesedi yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Acı haberle yıkılan ailesi ise gözyaşlarına boğuldu. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Sinyalizasyon Bölümü’nde çalışan baba Şaban Akarsu ile ev hanımı Sevgi Akarsu’nun çocukları olan Birkan Akarsu, Teknik Mühendislik isimli iş yerinde çalışıyordu. Kuruçeşme Şirintepe Mahallesi’nde ikamet eden Akarsu, Bıcı Bıcı Oto Yıkama isimli iş yerinin de sahibiydi. Evli ve iki çocuk babası olan Akarsu’nun cenazesi yarın Topçular Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta defnedilecek.

#

21 Tem 2011 - 10:22 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.