Seka Doğan, Sultan’ı devirdi!

İLK PUANLARINI ALDI Yaşar Çetindemir’in neredeyse sıfır bütçe ile bir araya getirdiği ve Gölcük’ün Süper Amatör Play-Off Ligi’ndeki tek temsilcisi S...

İLK PUANLARINI ALDI

Yaşar Çetindemir’in neredeyse sıfır bütçe ile bir araya getirdiği ve Gölcük’ün Süper Amatör Play-Off Ligi’ndeki tek temsilcisi Seka Doğanspor, zorlu Sultan Orhanspor deplasmanından flaş bir skorla evine döndü. Rakibi karşısında Yakup ve Abdullah’ın golleri ile sahadan 2-0 galip ayrılan Seka Doğan ilk puanlarına Gebze’de ulaştı.

 

CANLARINI DİŞLERİNE TAKAN BİR TAKIM

Maçın genelinde sahada yüksek bir tempo vardı. 12. dakikada kombine gelişen Seka Doğan atağında Ertuğrul’un pasında top Yakup’a geldi. Yakup da arkadaşının ikramını geri çevirmedi ve Seka Doğan mükemmel bir golle öne geçti. İlk yarıda iki takım da etkili ataklar bulsa da devreye kadar başka gol olmadı. İkinci yarıda da Seka Doğanspor son derece istekli ve kazanmak için canını dişine takan taraftı.

 

HAFTANIN GALİBİYETİ

Sultan Orhanspor, maça kadar puanı bulunmayan rakibinin direncini bir türlü kıramadığı gibi kalesinde pozisyonlar da verdi. 50. dakikada 1937 Seka patentli, Yaşar Çetindemir’in yıldızlarından sağ kanat oyuncusu Abdullah sahneye çıktı ve yaklaşık 25 metreden kaleye olağanüstü bir şut çekti. Top, iki direğin birleştiği yerin yakınlarından ağlara gitti ve skor 2-0 oldu. Kalan sürede çabalar iki takım adına da gol getirmedi ve Seka Doğan, Sultan Orhanspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek haftanın en dikkat çeken galibiyetine imza attı.

 

SULTAN ORHANSPOR: 0

SEKA DOĞANSPOR: 2

STAT: Gebze Metin Oktay

HAKEMLER: Kazım Çifçioğlu ***, Okan Oral ***, Halim Yılmaz ***

SULTAN ORHANSPOR: Bekir **, Murat **, Oğuzhan Kartal ***, Koray ***, Ahmet Seyfi ** (dk 65 Hüseyin **), Fatih ***, Dilaver ** (dk 55 Volkan **), Mehmet ** (dk 76 Erhan **), Mustafa ***, Mesut ***, Umut **

SEKA DOĞANSPOR: Sezai ***, Orhan *** (dk 85 Yakup Furuncu **), Ertuğrul ***, Cihat ***, Barış ***, Volkan ***, Abdullah Kotbaş *, Gencer ***, Coşkun Görkem *** (dk 81 Alperen **), Yakup Musaoğlu ***, Abdullah Musaoğlu *** (dk 89 Abdülkadir **)

GOLLER: Yakup Musaoğlu dk 18 ve Abdullah Musaoğlu dk 50

KIRMIZI KART: Abdullah Kotbaş dk 70

#

26 Mar 2017 - 11:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.