Sekapark, Instagram fenomenini ağırladı

Sosyal paylaşım sitesi instagramda fenomen olan Dr. Süreyya Şeneldir, Sekapark’ta fotoğraflar çekerek instagram hesabında paylaşımda bulundu. İnstagr...

Sosyal paylaşım sitesi instagramda fenomen olan Dr. Süreyya Şeneldir, Sekapark’ta fotoğraflar çekerek instagram hesabında paylaşımda bulundu. İnstagramın dünya genelinde takip ettiği 218 kişiden biri olan Dr. Süreyya Şeneldir, Sekapark’ı çok beğendi. İnstagram hesabı tarafından takip edilen tek Türk olan Dr. Süreyya Şeneldir, deniz ve yeşili bir arada barındıran muhteşem manzarasıyla hayranlık uyandıran Sekapark’a hayran kaldı. Dünyada ve Türkiye’de gittiği her yerden fotoğraf paylaştığını belirten Şeneldir, Sekapark gibi güzel bir yer görmediğini söyledi.

 

DÜNYANIN HERYERİNDEN TAKİPÇİSİ VAR

Kocaelili takipçilerine işlerinde iyi çalışmaları ve bir hobi edinmelerini tavsiye eden Dr. Süreyya Şeneldir, Sekapark’ın atmosferi apayrı etkilenmemek mümkün değil diyerek, Sekapark’ta bol bol fotoğraf çekti. Sekapark’ın fotoğraf çekmek yürüyüş ve spor yapmak için çok uygun bir alan olduğunu söyleyen Şeneldir, dünyanın her yerinden takip edilen birbirinden güzel ve etkileyici fotoğraflarına Sekapark’tan kareleri de ekledi.

#

18 Kas 2014 - 11:20 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.