Şeker: Muhalefet ilginç senaryolar peşindedir

AKP Milletvekili Adayı İlyas Şeker, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Derince’de muhalefetin seçimle ilgili senaryolar geliştirdiğini söyledi. Şeker, “Dü...

AKP Milletvekili Adayı İlyas Şeker, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Derince’de muhalefetin seçimle ilgili senaryolar geliştirdiğini söyledi. Şeker, “Dün düşman olanlar, bugün çıkarları için birbirlerine destek veriyorlar” dedi.

Derince’de ev toplantıları ve hasta ziyaretleri yapan AKP Milletvekili Adayı İlyas Şeker, halkın dikkatini muhalefetin tutumuna çekti. Muhalefetin tuhaf ilişkiler içerisine girdiğini ifade eden Şeker, “Dün birbirine düşman olanlar, bugün çıkarları için birbirlerine destek veriyorlar. Ama biz meydanı boş bırakmayacağız. CHP, yapılan işlere sürekli tepki gösterdi. Bugün hastanelerde çekilen sıkıntıların sona ermesi, ilaç kuyruklarının bitmesi, istenilen hastaneye istenilen zamanda gidilebilmesi gibi kolaylıkları bile CHP bu ülke halkına çok görmüştür. Sağlıktaki bu uygulamaların iptali için anayasa mahkemesine başvurmuştur. Neyse ki mahkeme uygulamaları iptal etmedi de vatandaş sağlıkta rahat bir nefes aldı. İstikrarla yabancı yatırımcıyı ülkeye çekmeliyiz ki iş alanlarımız çoğalsın. Ne kadar yatırım o kadar iş demektir” şeklinde konuştu.

#

07 Haz 2011 - 15:16 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.