Şeker’den Ziraat Odası’na ziyaret

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, yeni yönetimi ve yeni yerinde İzmit Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Şeker, Kandıra Gıda OSB için herkesi ortak bir...

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, yeni yönetimi ve yeni yerinde İzmit Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Şeker, Kandıra Gıda OSB için herkesi ortak bir çalışmaya davet etti
Milletvekili İlyas Şeker çalışmanın içeriğini şu şekilde açıkladı; “İzmit Ziraat Odası, Kandıra Gıda OSB yetkilileri ve Kocaeli Tarım İl Müdürlüğü Gıda OSB alanında kurulacak olan tesislerin ne kadar patatese, domatese, fındığa vs. ihtiyacı olabileceği gibi bir çalışma yaparak bunu Tarım Bakanlığı’na sunması gerekir. Böyle bir çalışma sonucu devletin çiftçiye verdiği desteklemelerden de bölgemiz çiftçisi azami şekilde faydalanmış olur. Çiftçimiz aynı alanda, zamanda ve miktarda çalışarak daha fazla mahsul elde etmiş olacak. Böylesi ayakları yere basan ve sağlam bir proje ile Tarım Bakanlığına gidersek olumlu sonuç almamız kaçınılmazdır.”
“GECİKMENİN SEBEBİ MUHALEFET”
Milletvekili İlyas Şeker, “Bu zamana kadar tesisleşmenin bitmiş olması gerekirdi; fakat CHP’li meclis üyelerinin ve rant kovalayan bölge emlakçılarının köylüyü yanlış yönlendirmeleri ve kafalarını karıştırmaları sonucu Kandıra Gıda OSB’nin kurulumunda ciddi bir zaman kaybı yaşıyoruz. Hem bölge vatandaşının çocuğu fabrikalarda çalışacak hem de bağda bahçede yetiştirdiği ürünü satma imkanı bulacak. Gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum böyle bir nimet ayağımıza gelmişken bu olanlar çok manasız” şeklinde konuştu.

#

04 Eyl 2012 - 11:05 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.