SEKO çocukları masa tenisine

Mavi beyazlılar, koordinatör, antrenör, sporcu ve velilerin işbirliğiyle alt yapı tarama faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Kağıtspor kulübü Koca...

Mavi beyazlılar, koordinatör, antrenör, sporcu ve velilerin işbirliğiyle alt yapı tarama faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Kağıtspor kulübü Kocaeli’ndeki tüm ilçelerdeki okulları gezerek taramalar gerçekleştiriyor. Taramalar sonrası ise belirlenen branşlarda pilot okullar açarak alt yapı şubelerinin sayısını arttırıyor.

 

MASA TENİSİ BRANŞI TANITILDI

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü son olarak kulüp faaliyetlerini ve Masa Tenisi branşını Gebze’de ki okullarda tanıttı. Kağıtspor’un sevimli kızıl pandası SEKO’nun da katıldığı programda, öğrenciler SEKO’ya büyük ilgi gösterdi. Büyükşehir Kağıtspor Branş koordinatörü Duygu Durmaz, Gebze bölgesi koordinatörü Feyyaz Karabıyık ve Gebze bölgesi Masa Tenisi antrenörleri Özkan Karakayış ile Selçuk Eleser öğrencilere Masa Tenisi branşı hakkında bilgiler verdi.

 

SEKO’YA BÜYÜK İLGİ

Masa Tenisi ile ilgili merak ettikleri soruları koordinatörlere yönelten öğrenciler, dağıtılan formları doldurarak Masa Tenisi sporunu yapmak istediklerini söylediler. Öğrencilerin yoğun ilgisinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Büyükşehir Kağıtspor koordinatörleri bilgilendirme ve tarama faaliyetlerini diğer ilçelerde farklı branşlarda da devam edeceğini söyledi. Bilgilendirme toplantılarının ardından öğrenciler sevimli maskot SEKO ile bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Kulüp çalışanları daha sonra Kağıtspor’un yeni çıkan dergisini öğrencilere dağıttı. 

#

02 Haz 2016 - 15:56 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.