Semih Barış, gözaltına alınacak!

Gölcük Piyalepaşa Mahallesi İpek Yolu Bulvarı üzerinde bulunan KOTO eski başkanı Semih Barış’a ait Semih Gıda isimli iş yerine araçla gelen ve Semih G...

Gölcük Piyalepaşa Mahallesi İpek Yolu Bulvarı üzerinde bulunan KOTO eski başkanı Semih Barış’a ait Semih Gıda isimli iş yerine araçla gelen ve Semih Gıda’ya toptan malzeme sattığı öne sürülen şahıslar, Semih Barış ve amcasının oğlu Ahmet Barış ile aralarındaki alacak verecek meselesi nedeniyle tartışmaya başlamış, tartışmanın büyümesi üzerine kalabalık grup arasında kavga çıkmıştı. Çıkan kavgada Semih Barış, başına aldığı darbe ile yaralanırken amcasının oğlu da darp edilerek yaralanmıştı. Kavgada üzerindeki ruhsatlı silahına sarılan Semih Barış, karşı gruptan Erkut Yazgan isimli şahsa ateş etti. Bacağından yaralanan Yazgan kanlar içinde kalırken karşı gruptan bir kişi de darp edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan yaralılar Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Polis nezaretinde tedavisi devam ediyor

Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan tabancayla vurulan Ercan Yazgan ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine, başına aldığı darbeyle yaralanan KOTO eski Başkanı Semih Barış ise Umuttepe Tıp Fakültesine sevk edildi. Tabancayla vurularak yaralanan Ercan Yazgan’ın Semih Barış’tan yaklaşık 2 bin TL alacağı olduğu ve alacağını istemek üzere Barış’ın yanına geldiği, aralarında çıkan tartışmanın ardından Barış’ın Yazgan’a tokat attığı öne sürüldü. Daha sonra Yazgan, olay yerinden uzaklaşarak tanıdıklarına haber verdiği ve kalabalık grup olarak yeniden olay yerine gelip Semih Barış ile kavga ettikleri iddia edildi. Polis nezaretinde tedavisi devam eden Semih Barış’ın taburcu olduktan sonra ifadesinin alınması için polis merkezine götürüleceği öğrenildi. Nuri AKÇAHARMAN

#

18 Eki 2017 - 15:39 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.