Semih Üstün: Bu takımdaki herkes İzmit’in çocuğu

KİMSE KORKMASIN İyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirten Semih Üstün 1-0 kazandıkları Turgutluspor maçı sonrası şu ifadelere yer verdi: Çok t...

KİMSE KORKMASIN

İyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirten Semih Üstün 1-0 kazandıkları Turgutluspor maçı sonrası şu ifadelere yer verdi: Çok tecrübesiz sayılmayız aslında. Geçen sezon 34.hafta da 2. Lig’de oynamıştık. Şunu biliyoruz ki bu yıl işler çok daha ciddi. Büyük bir sorumluluk altındayız, bunun farkındayız ama hiç korkumuz yok. Kimse de korkmasın. Terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz.

 

BİRBİRİMİZE SIKI SIKIYA BAĞLIYIZ

Yoğun bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Umarım her şey yolunda gitmeye devam eder. İkinci kamp döneminde daha çok hazırlık maçı ve bir birimize alışma fırsatımız olacak. Aslında alt yapıda birlikte oynamış arkadaş grubuyuz. Bu yıl da birkaç tane abimiz var. Onlarla da birbirimize alışıyoruz. Ortam güzel. Sıkıntımız yok. Birbirimize kenetlenmiş durumdayız. İnşallah ligi de iyi bitireceğiz.

 

HER ŞEYDEN ÖNCE TAKIM GELİR

Bireysel olarak takıma ne kadar katkı sağlarsam benim için o kadar iyi.  Ama önceliğimiz Kocaeli Birlikspor ve bu sezon ligde başarı elde etmek. Ben ya da bir başka arkadaşım oynamış önemli değil. Bu sezon hepimize güzel bir fırsat doğdu. Herkes hazır olmanın meyvelerini yiyor. Bu şansı bekliyorduk ve elimizden geleni yapacağız. Destek bekliyoruz. Artık ayrım yok. Herkes İzmit’in, Kocaeli’nin çocuğu. Herkesin desteğini hissetmek istiyoruz.

#

26 Tem 2017 - 12:49 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

mustafa - Demedi demeyin bu çocuk gelecekte 3 büyüklerde oynayacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 12:49