Sempozyum 4 Temmuz’da sona eriyor

Değirmendere Temmuzu etkinlikleri kapsamında uzun yıllar sürdürülen ve dünya da en uzun süren sempozyum özelliği taşıyan 20. Uluslararası Zühdü Mürido...

Değirmendere Temmuzu etkinlikleri kapsamında uzun yıllar sürdürülen ve dünya da en uzun süren sempozyum özelliği taşıyan 20. Uluslararası Zühdü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu 4 Temmuz’da sona eriyor

Gölcük Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi ve Gölcük Kent Konseyi tarafından bu yıl 20’cisi gerçekleştirilen Uluslararası Zühdü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda devam ediyor. Türkiye’den Özgür Sakalı, Evren Erol, Hatıra Akyüz, Şili’den Miguel Merino Tapia, İtalya’dan Isebella Corni ve Bulgaristan’dan Liliya Poprnikova olmak üzere sempozyumda 6 sanatçı yer alıyor. Çınarlık Meydanına gelenler belde sakinleri, ahşap ve keserin ortaya çıkardığı harika melodiyi dinleyerek çalışmaları yakından izleme fırsatı buluyor. Sempozyum 4 Temmuz’da son bulacak ve eserler açıkhava da sergilenecek.

#

25 Haz 2013 - 17:12 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.