Sen insan değilsin!

Gebze Yavuz Mahallesi'nde komşunun 14 yaşındaki kızına tecavüz eden sapık Y.D (22) yakalanarak gözaltına alındı.6 Nisan Çarşamba günü Fatih Devlet Has...

Gebze Yavuz Mahallesi'nde komşunun 14 yaşındaki kızına tecavüz eden sapık Y.D (22) yakalanarak gözaltına alındı.

6 Nisan Çarşamba günü Fatih Devlet Hastanesi’ne muayene olmaya giden 14 yaşındaki G.E’nin tavırları hastane polisini şüphelendirdi. Hastaneye gelen Gebze Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ndeki görevli ekip hastanede yapılan muayenede ve alınan doktor raporuna göre 14 yaşındaki G.E’nin 6 aylık hamile olduğunu öğrendi. Yapılan ilk sorgulamada G.E ve annesi K.N. E olayın evlerine gelip giden Y.D. isimli şahsın yaptığını söyledi. Anne K.N.E’nin aynı mahallede ikamet eden ve olayın şüphelisi olduğu beyan ettiği Y.D’nin evini göstermesi üzerine Y.D görevli ekiplerce yakalandı.

KIZIMI YATAKTA O ŞEKİLDE GÖRMEK YIKTI BENİ
Anne K.E’nin alınan ifadesinde korkunç gerçek ortaya çıktı. Çelişkili ifadelerde veren anne “ ‘Y….’ isimli şahsın soy adını bilmiyorum. Ama kendisini önceden tanıyorum. Yaklaşık 6 ay önce evimize geldi. Bir ara oturduğu yerden kalkıp kızımın odasına doğru gitti. Gelmeyince odaya gittim. ‘Y….’ Şahsı ve kızımı yatakta çıplak gördüm. Kızım ‘anne bana yardım et’ diye bağırdı. Elime bir sopa alıp Y’ye vurarak onu evden kovdum. Çevreden çekindiğim ve korktuğum için bu olayı kimseye anlatamadım” dedi.

KIZ BAŞKA İFADE VERDİ
Tecavüze uğrayan 14 yaşındaki G.E’nin avukat ve Pedagog nezaretinde alınan ifadesinde ise başka bilgiler ortaya çıktı. G.E, Y….’ İsimli şahsın 5 ay önce öğle saatlerinde evlerine geldiğini belirterek, “Annem başka bir odada uyuyordu. Odama gelip üzerimdeki giysileri çıkarmamı söyledi. Çıkarmazsam beni öldüreceğini söyledi. Bağırdığım esnada ağzımı kapattı ve yanında getirdiği koli bandı ile ağzımı yapıştırdı. Sonra bana tecavüz etti” dedi. Şüpheli Y.D, alınan ifadesinde olayı kabul ettiğini ve çok pişman olduğunu söyledi. Y.D dün emniyette alınan ifadesinin ardından Gebze adliyesine sevk edildi.

#

08 Nis 2011 - 10:04 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.