Şengün’den ailelere önemli mesajlar

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Derince Sosyal Hizmetler Merkezi ve Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nın (DER-MEK) ortaklaşa gerçekleş...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Derince Sosyal Hizmetler Merkezi ve Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nın (DER-MEK) ortaklaşa gerçekleştirdikleri seminer Yenikent DER-MEK binasında düzenlendi. Özellikle hanımların yoğun ilgi gösterdiği seminerde katılımcılara hitap eden Sevgi Pamuk Şengün,  aile içi iletişim, empati ve aile içi sorun çözme yöntemleri hakkında bilgiler aktardı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Derince Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Erol Uzun’un da takip ettiği seminerin sonunda eğitimci Sevgi Pamuk Şengün, katılımcılar tarafından merak edilen soruları da yanıtladı.

#

04 May 2015 - 14:53 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.