Senin ile Kıvanç duyuyoruz Sümeyra!

Beykoz-Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada U19 Kadın Milli Takımımızın gollerini 45+2. ile 85. daki...

Beykoz-Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada U19 Kadın Milli Takımımızın gollerini 45+2. ile 85. dakikalarda  Büşra Becerikli, 53. dakikada Derya Arhan, 69. dakikada Kader Hançar ve 72. dakikada da Kocaeli Harbişspor’un futbolcusu Sümeyra Kıvanç kaydetti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaeli Harbişspor’un 1999’lu yıldızı Sümeyra sahaya 11’de çıkarken oynadığı futbolla büyüledi Orta sahada basmadık yer bırakmayan Sümeyra “Yıllardır Milli takımın formasını gururla giyiyorum. Bu onurlu görevi iyi yapmanın huzuru ile evime dönüyorum. Başta değerli hocam Hasan Alemdar, başkanım Adnan Zorer ve bu günlere gelmemde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

#

22 Eyl 2017 - 10:57 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.