Serhat, Başaran'a "Öğütver”di: 3-0

HAKLI SEVİNÇ Süper Amatör Lig B Grubu'nda Şekerpınar Stadı zorlu bir maça sahne oldu. İki iddialı takımın karşılaşmasında Çayırova Serhatspor, Baş...

HAKLI SEVİNÇ

Süper Amatör Lig B Grubu'nda Şekerpınar Stadı zorlu bir maça sahne oldu. İki iddialı takımın karşılaşmasında Çayırova Serhatspor, Başaranspor karşısında kusursuz bir futbol ortaya koydu ve rakibini 3-0 mağlup ederek Play-Off hattında yer buldu. 90 dakika boyunca çok tempolu bir futbol oynayan Serhatspor aldığı galibiyetin ardından haklı bir sevinç yaşadılar.

 

İLK YARI 2-0 BİTTİ

Serhatspor 16. dakikada 1-0 öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Ahmet'e yapılan faulü Deniz Kükrek avantaja bıraktı. Günün yıldızlarından Levent'in asistinde Barış'ın dokunuşu ağlara gitti. Bu golden 7 dakika sonra bu kez Sadettin sahneye çıktı. Yine sağdan gelişen atak sonrasında topla buluşan başarılı oyuncu kaleci Mustafa'nın da önde olduğunu iyi değerlendirdi ve yaptığı aşırtma vuruşu ağlara gitti: 2-0.

 

SEZONUN EN ETKİLİ FUTBOLU

İkinci yarıda da iyi bir futbol ortaya koyan Serhatspor, sezonun en etkili oyununu oynadı. Başaran'da etkili sol kanat oyuncusu Emrah kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Eksik olmasına karşın Serhatspor kalesine çok adamla yüklenen Başaranspor savunmasında geniş boşluklar bıraktı. Bu fırsatı iyi değerlendiren 90+4. dakikada Levent ile bir gol daha buldu. Gelişen hızlı atak sonrasında Mustafa ile karşı karşıya kalan başarılı futbolcu şık bir vuruşla farkı maçın skorunu tayin etti: 3-0.

 

ÇAYIROVA SERHAT: 3 - BAŞARANSPOR: 0

STAT: Şekerpınar

HAKEMLER: Deniz Kükrek ***, Mehmet Dağdeviren ***, Okan Gül ***

ÇAYIROVA SERHATSPOR: Abdullah ***, Levent ***, Sait ***, Faruk ***, Volkan ***, Sadettin ***, Eren ***, Ahmet *** (Dk.84 Ali **), Mehmet ***, Olgun ***, Barış ** (Dk.55 Ufuk **)

BEKİRPAŞA BAŞARANSPOR: Mustafa Can **, Cihan **, Dilaverhan **, Samet **, Nizamettin **, Alper  ** (Dk.51 Mustafa Yıldırım **), Melih ** (Dk.71 Tolga **), Emrah *, Sinan **, İhsan ***, Raşit **

GOLLER: Barış Dk.16, Sadettin Dk.23, Levent Dk.90+4

KIRMIZI KART: Emrah Dk.83  (Başaranspor)

#

30 Eki 2014 - 13:47 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.